Zafer Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı'na Süleyman Şah Atandı.

Soner VATANSEVER- Alaşehir Manşet Haber-Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi’nin Alaşehir İlçe Başkanlığı’na Süleyman Şah atandı.

Son dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği polemikle gündemde olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, örgütlenme çalışmaları kapsamında Manisa genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Salihli, Turgutlu, Şehzadeler, Akhisar ve Soma'da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan parti son olarak Alaşehir kurucu ilçe başkanını atadı.

Manisa İl Başkanı Mevlüt Özer, Zafer Partisi tarafından gönderilen yetki belgesini İlçe Başkanı Süleyman Şah'a teslim ederken, kendisine teşkilatlanma çalışmalarında başarılar diledi.

Alaşehir İlçe başkanlığına atanan Süleyman Şah ise yaptığı açıklamada,"Gücünü eşsiz, emsalsiz ve şanlı Türk tarihinden alan Zafer Partisi, insanlığını vatan sevgisinden, çalışma şevk ve heyecanını milletine ve milletinin değerlerine duyduğu sadakatten almıştır. Milletine olan sevgisini Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği olarak adlandırmış ve Milliyetçiliğini siyasal faaliyetlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız, hukuka bağlı, güçlü bir devlet haline getirilmesi ve milletinin refah içinde yaşaması ülküsünün politik ifadesi olarak tanımlamaktadır. Ortak aklı ortaya çıkarma, şeffaflık, özgür düşünce, düşündüğünü çekinmeden ifade etme, yaşam boyu öğrenme, sürekli gelişme, dürüstlük, samimiyet, sorumluluk, devlete sadakat ve millete merhamet sevgi ve insana hürmet vazgeçemeyeceğimiz temel değerlerimizdir" ifadelerini kullandı. 

Süleyman ŞAH Kimdir?

1988 yılında Alaşehir'de dünyaya gelen Süleyman Şah, 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Bankacılık Bölümünden mezun oldu.2007 yılından bu yana ilçede muhasebecilik ve esnaflık yapmaktadır. Killikspor takımı ile Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği'nde yöneticilik yapan Süleyman Şah evli ve 3 çocuk babasıdır.

alaşehir siyaset alaşehir zafer partisi manisa zafer partisi