Zafer Partisi Alaşehir Belediye Başkan Adayı Projelerini açıkladı

Zafer Partisi Alaşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Zakir Göksever projelerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Zafer Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı 2024 Yılı Yerel Seçimlerine ait seçim propagandalarını maddeler halinde sıraladı;

    İlçemizin her mahallesinde ZAFERMARKETLER kurulacak ve ihtiyaç sahipleri ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ tarafından tespit edilerek her ay düzenli olarak belediyemizden temin edecekleri YARDIMKART ile GIDA YARDIMI yapacağız.

    YERELTARIM FUARI kurularak, hem ilçemize hem de çevre ilçelere özgü kültürel ve yöresel (üzüm, zeytin, üzüm yaprağı, kuruyemiş ve diğer tüm ürünler) ürünlerini EYLÜL AYI BOYUNCA tanıtma fırsatı tanıyacağız.

    İlçemizin her mahallesinde, özellikle ilçemizin ana arterlerinin birden fazla noktalarında ekonomik fiyatlarda SÜTMATİKLER kuracağız.

    Kitapsever tüm hemşerilerimizin ister belediye kütüphanemizden ister kendisinin getireceği kitabı rahatlıkla okuyabileceği ortamlar oluşturacağız. Bu sayede gürültüden uzak daha sakin bir ortamda rahatça kitap okuyabilecekleri bir alan yaratacağız.

    İlçemizde bulunan tüm öğrencilerimizin ve şehir dışından gelen tüm öğrencilerimizin derslerine yardımcı olabileceğimiz ÜCRETSİZ İNTERNET OFİSLERİ oluşturacağız.

    Telefonunda internet paketi bitenlere MÜJDE! Hemşerilerimiz, merkez mahalle muhtarlıklarından ve köy mahalle muhtarlıklarından günün belirli saatlerinde kolaylıkla ulaşabileceği ALAŞEHİR WI-FI MODEM NOKTALARI’nı kuracağız. Bu sayede kimse internet sıkıntısı çekmeyecek.

    Yoğun lokasyonlara KATLI OTOPARKLAR inşa edeceğiz. Otopark işletmeciliği yapan hemşerilerimiz mağdur olmasın diye de hepsini yasalarımıza uygun ihaleler ile ortak işletme teşebbüsü oluşturacağız.

    Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için ilçemizde ÜCRETSİZ geniş kapsamlı BELEDİYE SPOR FAALİYETLERİ KULÜBÜ kurularak kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağız.

    Çiftçilerimizi belediyemizin koruması altına alacağız. İlçemizde bulunan üzüm tüccarları ile şehir dışından gelen tüccarlar, Zafer Belediyeciliği tarafından kurulacak olan KOOPERATİF sayesinde çiftçilerimiz ve üzüm tüccarları bir araya gelerek yaş üzüm fiyat konusunda TEMİNATLI olacak şekilde uzlaşma sağlanacak ve böylece çiftçimizin mağdur duruma düşmemesi sağlanacaktır.

    Yeni evlenecek olan çiftlerimizin hane geliri tek asgari ücret olanlara birinci evlilik yıldönümlerine kadar, 65 yaş üstü tüm hemşerilerimize su faturası veya yükleme işlemlerinde %25 oranında indirim desteği vereceğiz.

    Hemşerilerimizle her zaman iç içe olacağız. 15 günde bir HALK GÜNÜ yapılarak şikayet, istek ve dileklerini birebir aktarabileceği günler belirleyeceğiz. Bu sayede hemşerilerimiz ile belediye başkanımız 15 günde bir iletişim kurabilecek.

    Günümüzün teknolojisi sayesinde tüm cep telefonları için kuracağımız “Alaşehir Belediyesi” uygulaması aracılığıylailetişim kurmak istediğiniz birim ile ister görüntülü ister sesli görüşme yöntemiyle iletişime geçerek tüm istek, şikayet ve dileklerinizi iletebileceğiniz mobil uygulama yapacağız. Bu sayede ilgili belediye personellerimize ulaşabileceksiniz. Yine web sitesi üzerinden en kısa süre içerisinde dönüş sağlanabilmesi için Çağrı Merkezleri oluşturacağız.

    Askere gidecek olan tüm gençlerimize belediyemizden destek amaçlı olarak yol ücreti yardımı, iç giyim, kişisel bakım ve gıda yardımı yapacağız.

    Sokak hayvanı canlılarımız için belediyemiz bünyesinde veteriner ve veteriner teknikerlerimizin gözetiminde barınak inşa edeceğiz. Barınağımız aynı zamanda EVCİL HAYVAN OTELİ olarak işleyecek, bu sayede hemşerilerimiz gönül rahatlığıyla evcil hayvan dostlarımızı emanet edebilecekler. Hemşerilerimiz aynı zamanda sokak hayvanı canlılarımızı istedikleri zaman ziyaret edebilecekler.

    Maddi geliri düşük olan hemşerilerimiz ile tüm öğrenci kardeşlerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği ZAFER LOKANTALARI’nı hizmete sunacağız.

    Ülkemizde emsal teşkil edecek bir YAPI KOOPERATİFİ kuracağız. Bir nevi YEREL TOKİ olacak kooperatifimiz sayesinde ALAŞEHİR’de hem kira ücretlerini dengeleyeceğiz hem de ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi konut sahibi yapacağız.

    Yeni işyeri açacak olan esnaflarımıza gereken desteği ve imkanları sunacağız. Zafer Belediyeciliği ile esnaflarımız kolaylıkla işyerini kısa sürede faaliyete geçirebilecek.

    Sokakta yalnız yaşamaya mahkum bırakılan hemşerimizin sokakta yaşamasına izin vermeyeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için BELEDİYE PANSİYONU kuracağız. Yine beraberinde şehir dışından gelen vatandaşlarımızın şehrimizde yabancılık çekmemesi için BELEDİYE PANSİYONUMUZDA rahat bir ortamda KONAKLAMAimkanı sunacağız.

    Bakıma ve yardıma ihtiyaç sahibi olan yaşlı bireylerimizi unutmadık! Bakıma ve yardıma muhtaç yaşlılarımız için ilgili bakanlıklar ile organize olarak ilçemizde HUZUREVİ tesis edeceğiz.

    Tarım ilçemizin en büyük gelir kaynağıdır. Bu sebeple çiftçilik ile uğraşan tüm hemşerilerimize GÜBRE desteği vereceğiz.

    Salı Pazarımız modern hale getirilerek hemşerilerimizin daha iyi şartlarda alışveriş yapabileceği bir SALI PAZARIoluşturacağız.

ZAFER PARTİSİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ;

1.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Recep TÜRKYILMAZ,
2.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Zehra YILMAZ,
3.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Orhan YILMAZ,
4.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Sefa ÇETİNKAYA,
5.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Cihangir YÜCEL,
6.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Hüseyin YEŞİL,
7.    Sıra meclis üyesi adayımız sayın Ali ÇIĞIŞ’tır. 

alaşehir zafer partisi zafer partisi alaşehir zafer partisi belediye başkan adayı zafer partisi başkanı