Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanını Seçti

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Yeşilyurt Mahallesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresi tamamlandı. Üç adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Hüseyin Bilgi en çok oyu alarak güven tazeledi. 

Yeşilyurt düğün salonunda gerçekleştirilen ve üç adayın yarıştığı kongrede, 586 kişi oy kullandı. Kongrenin divan Başkanlığını Manisa Bölge Birliği Başkan Vekili ve Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere yaptı. Çataldere, genel kurulun Alaşehir esnaf ve sanatkarına hayırlar getirmesini temenni etti.

Geçerli 577 oyun 215'ini alarak Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif başkanı seçilerek güven tazeleyen mevcut başkan Hüseyin Bilgi'nin asıl yönetim kurulunda: Ahmet Efe, Mestan Baldan, Fevzi Ertürk, Mehmet Çalın (Dambaş Otomotiv) isimleri yer aldı.

Başkan Bilgi, kongreye katılım gösteren herkese teşekkür ederek, kooperatif olarak güzel bir seçimi geride bıraktıklarını söyledi.

Seçime katılan diğer adaylara da teşekkür eden Bilgi, "Dostça, demokratik bir seçim oldu. Kooperatifimizin daha da güçlenmesi için bütün gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Seçime katılan diğer adaylar Hülya Topal 210 oy alırken, Harun Uslu ise 153 oy aldı.




yeşilyurt esnaf kefalet alaşehir yeşilyurt esnaf kefalet alaşehir yeşilyurt alaşehir esnaf kefalet