Yağışlar Öncesi Hummalı Çalışma

Alaşehir Manşet Haber - MASKİ Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda meydana gelebilecek olası taşkın sorunlarına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Reklam
Reklam

 

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Çeşneli ve Örencik mahallelerinde yol geçişini güvenli hale getirmek için koruge boru döşeme işi gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile özellikle yağışlı havalarda meydana gelen olası taşkın sorunlarına karşı önlem alındı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere yataklarını güvenli hale getirmek için yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir’in Örencik ve Çeşneli mahallelerinde önemli çalışmalar yürütüldü. Mahallelerde özellikle yağışlı havalarda yol geçişini olumsuz etkileyen durum ortadan kaldırıldı.

“Cengiz Başkan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz”

Örencik Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez, “Çalışmalardan memnunuz. Alt ve üstyapımız da yapıldı. Mahallemizde yağışlı havalarda dağdan gelen ve mahalle içerisinde biriken yağmur suları döşenen koruge boru ile dere yatağına yönlendirildi. Cengiz Başkan’a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

“Çalışmadan memnunuz”

Çeşneli Mahalle Muhtarı Özgür Avcı ise, “Çalışmadan memnunuz. Daha önce alt ve üstyapımızda da çalışmalar gerçekleştirildi. Cengiz Başkana mahallemize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

alaşehir örencik alaşehir çeşneli mahallesi alaşehir belediye alaşehir belediye yatırım alaşehir cengiz ergün