Virüsün Alaşehir ve Bölgemizdeki Dağılışı Grafiklendi

Alaşehir Manşet Haber - Yeni tip Koronovirüs (Covid-19) tüm dünya ile birlikte ülkemizde de can almaya devam ederken, gün geçtikçe virüsün ülkeye yayılışına dair grafikler yayınlanıyor.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Yeni tip Koronovirüs (Covid-19) tüm dünya ile birlikte ülkemizde de can almaya devam ederken, gün geçtikçe virüsün ülkeye yayılışına dair grafikler yayınlanıyor. İşte bu grafiklere göre Alaşehir ve bölgemizdeki koronovirüs haritası.

Koronavirüs; İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere 81 ilde görüldü. İlk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından haritalar halinde vakaların gösterilmesinden sonra, vakaların il ve ilçe dağılımlarını da gösteren grafikler yayınlanmaya başladı.

Manisa’nın merkeziyle birlikte Akhisar, Kırkağaç, Soma, Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Demirci, Sarıgöl ve Gölmarmara ilçelerinde vakalar gözlenirken, İzmir'de ise vaka sayısındaki yoğunluk göze çarpıyor. Alaşehir'de ise ilçe merkeziyle birlikte Killik Mahallesi'nde Koronovirüs vakalarının tespit edildiği gözlendi.

Haritadaki renkler ne anlama geliyor?

Kırmızı renk hastanın durumu ciddi, hastanede, Mavi renk durumu orta, Mor renk evde izlem, Yeşil renk ise sadece virüs ancak şikayet yok, evde izolasyon ve izlem anlamına geliyor.

Alaşehir ve Bölgemizdeki Koronovirüs haritaları aşağıda verilmiştir. (Harita bilgisi geomatic.org/koronavirus/ 'dan alınmıştır)





alaşehir koronovirüs alaşehir killik koronovirüs sarıgöl koronovirüs alaşehir koronovirüs vaka sayısı