Üzümcü, Dolandırılmaktan Son Anda Kurtarıldı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de bir çiftçi, peşin satış olarak anlaştığı üzüm parasını alamayınca üzüm yüklü kamyonu bağından çıkarmadı. Alaşehir belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'ndan yardım istedi.Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, zabıta ekiplerini olay yerine gönderdi. İki kişi olan üzüm alıcıları, zabıta ekiplerini görünce olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de her sene yaşanan tokatçılık olayı, bu sene de yapılmak istendi ancak çiftçinin dikkati, Alaşehir Belediyesi ekiplerinin desteği ile sonuca ulaşamadan engellendi. 

Alaşehir Tepeköy Mahallesi’nde üzümünü satan üretici, parasını alamayınca, üzüm kamyonunu bırakmayarak, belediye başkanından yardım istedi. Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun zabıta ekiplerini göndermesi üzerine, üzüm alıcıları zabıta ekiplerini görünce olay yerinden kaçtılar. Kamyonda yüklü olan 23 ton üzüm kurutulmak üzere sergiye serildi. 

Çiftçi Oyuna Gelmedi! 

Yaşananları anlatan çiftçi Hüseyin Çınar, "Üzüm alıcıları ile peşin satış olarak anlaştık, kamyon doldu, yola çıkmak için hazırlanırken, ben paramı istedim. Ancak parayı daha sonra vereceklerini söylediler. Bende biz peşin olarak anlaştık, kamyonu bağdan çıkarmam, dedim, hemen belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na telefon ettim. Başkan sağ olsun, ilgilendi, zabıta ekiplerini gönderdi, adamlar kaçtı. Başkanın yardımı için teşekkür ediyorum, dedi.

alaşehir hırsızlık haberleri alaşehir alaşehir 45 haber son dakika mynet alaşehir haberleri alaşehir facebook alaşehir haber sitesi