Üzüm İçin Toplandılar

Alaşehir Manşet Haber - Üzüm Komitesi çalışmaları kapsamında 'Üzüm Teknik Çalışma Grubu' toplantısı, Manisa Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

 

Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinin Üzüm Komitesi çalışmaları kapsamında “Üzüm Teknik Çalışma Grubu” toplantısı, Manisa Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda; çekirdeksiz kuru üzümde verim, kalite ve gıda güvenliğinin arttırılması, kuru üzümde Okratoksin-A konusunda geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar, gelecek yıl hedefleri ve üzüm ihracatında karşılaşabilecek sorunların çözümü konuları değerlendirildi.

Üzüm Teknik Çalışma Grubu toplantısına; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Akay Ünal, Ege İhracatçı Birlikleri Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık, Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Altındişli, İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, Ticaret Odaları ile Ticaret Borsalarının temsilcileri katıldı.

üzüm komitesi üzüm üzüm araştırma kuru üzüm alaşehir üzüm