"Uzlaştırmacı Eğitimleri" Başladı

Alaşehir Manşet Haber - Büro Memur-Sen Genel Merkezince Türkiye genelinde Altınbaş Üniversitesi işbirliği ile 600 TL ve 6 taksit imkanıyla Uzlaştırmacılık  Eğitim protokolü imzalandı.

Reklam
Reklam

 

Büro Memur-Sen Genel Merkezince Türkiye genelinde Altınbaş Üniversitesi işbirliği ile 600 TL ve 6 taksit imkanıyla Uzlaştırmacılık Eğitim protokolü imzalandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büro Memur-Sen Alaşehir İlçe Temsilcisi Ömer Şeker; "

Büro Memur-Sen Genel Merkezimizce Tüm Türkiye genelinde Altınbaş Üniversitesi işbirliği ile 600 TL ve 6 taksit imkanıyla Uzlaştırmacılık  Eğitim protokolü imzalanmıştır. Adalet Bakanlığının 24 Nisan 2019 tarihinde eğitimlerin başlatılması izni duyurusundan sonra Büro Memur-Sen Manisa Şubesi olarak üyelerimize  çok hızlı ve  seri  bir şekilde duyurularımızı yaptık. Gerektiğinde Uzlaştırmacılık ile ilgili de kendilerini bilgilendirdik. Amacımız kaliteli bir Eğitimin sunulmasından ziyade bu işi severek ve gönüllü yapacak bir uzlaştırmacı kadrosunu adalet sistemimize faydalı hizmetler sunmaları ve bu doğrultuda Manisa'da Uzlaştırmacılık Eğitimini başlattık. Eğitimlerimizin ilk ayağı olan Salihli 1. Grubu üyelerimize her türlü imkanın  sağlandığı Salihli 50. Yıl İlköğretim Okulunda 28 Haziran 2019 itibari ile başlamış ve devamında 30 Haziran Pazar günü itibari ile 2. Grubumuz da yine aynı okulda başlamıştır. 
Yine üyelerimize hızlı bir şekilde ve ayrıcalıklı olarak Alaşehir'de ise 4 Temmuz Perşembe günü Alaşehir Şehit Alper Zor İmam Hatip Orta Okulu'nda Manisa 3. Grubumuz eğitimine başlamıştır. Üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda Manisa'da 4 farklı bölgede eğitimlerimiz devam etmektedir. 

Manisa genelinde 5 sınıfımızın kayıtları ve diğer  tüm işlemleri tamamen sonlandırılmıştır. İlk 3 sınıfımız Eğitimine başlamış olup diğer sınıflarımızda önümüzdeki günlerde başlayacaktır. İşlemleri tamamlanan bu sınıflarımızın kayıtlarının sonlandırılmasindan sonra 6. Sınıf açılması için talepler gelmekte ve 6.sınıfımızda şuan dolmak üzere. Gerektiğinde ilave sınıflar ile üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bize bu imkanları sunan başta Büro Memur-Sen Genel Merkezimize, Manisa İl Başkanımıza, üyelerimize özel %50 indirim imkanı sunan Altınbaş Üniversitesi'ne, ev sahipliği konusunda desteklerini esirgemeyen Salihli İlçe Temsilcimiz Yüksel Cengiz Başkanıma ve bizleri en iyi şekilde tüm imkanlarıyla misafir eden Salihli 50. Yıl İlköğretim Okulu Müdürümüz Fatih Akın beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız. 

Tüm katılımcı Uzlaştırmacı adaylarımıza şimdiden başarılar diler, Eğitim sonucunun kendilerine ve adalet sistemimize faydalı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

ömer şeker uzlaştırmacı eğitimi alaşehir memur sen alaşehir büro memur sen