ÜNLÜ MENAJER SİNAN SİNER BREZİLYA'DA MAHSUR KALDI

Sin Management ve B4L iş birliğiyle, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'yu Türkiye'ye getirmek için Brezilya'ya giden Sinan Siner, COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle ülkede mahsur kaldı.

Reklam
Reklam

 

Spor ve eğlence dünyasından Floyd Mayweather, Amanda Cerny, 50 Cent, Khabib Nurmagomedov gibi starların menajerliğini üstlenen Sin Management’ın kurucusu Sinan Siner, 11 Şubat’ta ünlü futbolcu Ronaldinho ile yeni iş birliğini konuşmak ve Ümit Akbulut ile kendisini Türkiye’ye götürmek için Brezilya’ya seyahat etmişti.

4 sene aradan sonra sürpriz bir proje için yeniden ülkemize gelmesi konuşulan dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho ile görüşmesinin ardından Sinan Siner, tüm dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle Türkiye’ye dönemeyeceğini, uçağa binmek için havalimanına gittiği sırada öğrendiğini söyledi.

Krizi fırsata çevirmekten keyif duyduğunu paylaşan Sinan Siner, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Ümit Akbulut ile Sin Management ve B4L olarak dünyaca ünlü starları sayısız kez Türkiye’de ağırladık. 4 senenin ardından Ronaldinho’yu ikinci kez ülkemize getirmek ve proje detaylarını görüşmek için 11 Şubat’ta Brezilya’ya geldim. Ronaldinho ile el sıkıştıktan sonra Türkiye’ye dönmek üzere biletimi aldım ve havalimanına gittim fakat uçuştan hemen önce COVID-19 tedbirleri nedeniyle ülkeye dönemeyeceğim söylendi. Aslında uçuşumu planlarken ve bileti satın alırken, THY tarafından bana iletilen bilgi sorunsuz şekilde Türkiye’ye dönebileceğim yönündeydi fakat durum ortada.

Ne zaman geri dönebileceğim henüz belli değil fakat burada geçirdiğim zamanı fırsata çevirdim diyebilirim. Brezilya’daki dünyaca ünlü futbolcularla bir araya gelip, potansiyel iş birliklerini değerlendiriyoruz. Sin Management ve B4L ile Ronaldinho’dan sonra dev isimleri ülkemize getirmeye devam edeceğiz.”

https://www.instagram.com/mrsinsiner/


menejer menejer sinan siner sinan siner sinan siner mahsur kaldı