Ülkü Ocakları Birlik ve Beraberlik İçin Toplandı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından birlik ve beraberlik programı düzenlendi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanlığınca birlik ve beraberlik programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Adalet ve Kalkınma Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı ile Alaşehir Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. 

Düzenlenen birlik ve beraberlik programında konuşan, Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel; “Can hakimiyeti Ülkü'sü ile 3 kıtada hüküm sürmüş, İslamiyetle taşlanıp Allah'ın davasını yeryüzünde hakim kılmak ve adaleti tesis etmek üzere nizamı alem ilahi kelimetullah davasıyla Yola çıkmış  bir milletin evlatları Alaşehir Ülkü Ocakları yönetimi adına sizleri selamların en güzeli Yüce Allah'ın kelamı İle selamlıyorum. Malumunuz olduğu üzere ülkü ocakları bütün ülkücülerin kimlik ve kişiliklerini kazandığı, fikrinin geliştiği dava ve ülkü tohumlarının atıldığı, vatan ve millet sevdasıyla karıldığı hepimizin kutsal ocağı kutsal yuvasıdır. Türk milletinin bağımsızlığı ve bekası için sarsılmaz karargâhıdır. 31 Mart 2019’da yerel seçimler yapılacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu ağır şartlar ve yaşadığımız süreç itibari ile bu seçimler ülkemiz açısından son derece önemlidir. Çok değil, yakın bir zaman önce 15 temmuz gecesi bazı sahte Atatürkçüler bankamatik kuyruklarında nöbet tutarken bizler Meydanlarda Vatan nöbeti tutuyorduk. Onlar kahve köşelerinde ırkçılık söylemleri ile ağızlarındaki salyaları akıtırken bizler bu ülkenin yarınlarına sevdalı olan Vatan sever Ülkücüler olarak Birlik ve beraberlik için bu ülkenin Bekası İçin mücadele ediyorduk. O zorlu günlerde bizler nasıl bir ve berabersek, şimdi de ülkemizin bekası için biriz ve beraberiz" dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ise, "Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır" sözlerini merhum Genel Başkanımız Başbuğ Alpaslan Türkeş gençliğimiz için söyledi. Bu güzel söz gibi birlik ve beraberlik içinde ele ele verip en güzel emanet olarak gördüğümüz memleketimizi daima en ileriye taşımak için çalışacağız. Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen birlik beraberlik programında Adalet ve Kalkınma Partisi Alaşehir ilçe teşkilatı ,İlçe Gençlik Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir ilçe teşkilatımız ve çok sayıda yol arkadaşımız diye nitelediğimiz kardeşlerimizle birlikte tek bir ses ile haykırdık; "Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz. Birlikte Kazanacağız Birlikte Yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programın sonunda dualar eşliğinde Alaşehir Ülkü Ocakları, Alaşehir Millyetçi Haraket Partisi İlçe Teşkilatı ile Alaşehir AK Parti İlçe teşkilatı üyeleriyle beraber katılımcılara tavuklu pilav ve ayran ikram ettiler. 




uğur güzel alaşehir ülkü ocakları alaşehir mhp alaşehir ülkü ocakları başkanı