Uğur Aydemir, Yaralı Askerlerimizi GATA'da Ziyaret Etti

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir , Afrin operasyonunda yaralanan hemşehrilerimiz Kemal Sarı ve Yunus Emre Işık'ı tedavi gördükleri GATA'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir , Afrin operasyonunda yaralanan hemşehrilerimiz Alaşehir'li Kemal Sarı ve özel kuvvetlerden Akhisar'lı Yunus Emre Işık'ı tedavi gördükleri GATA'da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Suriye’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan hemşehrilerimiz Kemal Sarı ve Yunus Emre Işık’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, hastane yönetiminden yaralı askerlerin durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Aydemir, "Ülkemizin sınırlarındaki terör unsurlarını temizlemek için düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan askerlerimizi ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerimiz paylaştık. Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu süreçte daha fazla kenetlenmek, birlik beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Yaralı askerlerimizin durumlarının çok iyi olduğunu gördük. İnşallah kısa sürede tedavileri tamamlanarak taburcu edilecekler. Ülkemiz Afrin’de emperyalist güçlere karşı mücadele veriyor. Suriye halkına zulüm eden onları yerinden yurdundan eden, ayrıca ülkemiz sınırlarında tehdit haline gelen hiçbir terör örgütüne müsaade etmeyeceğiz. Biz ülke olarak Suriye'yi bölmeye parçalamaya çalışanlara karşı, yeniden inşaa etmek ve milyonlarca yerinden yurdundan edilen Suriyeli kardeşimizin evlerine dönmeleri için bu operasyonu yapıyoruz" dedi.

alaşehir alaşehir afrin yaralı asker kemal sarı