Türkmen, Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sencer Türkmen, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Ak Part'iden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Reklam
Reklam

Manisa'nın Alaşehir İlçesi AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sencer Türkmen, AK Parti'den Manisa Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği için, Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'na 27'inci dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı.  AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatında milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili basın açıklaması yapan Türkmen, "Subaşı'lı ve Ilgınköy'lü bir ailenin evladı olarak yıllardır Alaşehirlilere eczacı olarak hizmet vermekteyim. Hanımım da eczacı olup, 1 kız babasıyım. Üniversite yıllarımda ve meslek hayatımda bir çok derneğin ve sivil toplum kuruluşunun içinde yer aldım, başkanlıklar yaptım. Ülkemi, eczacılık alanında uluslararası seviyede temsil etme onurunu yaşadım. İlçe başkanlığı yapmış bir babanın oğlu olarak gençlik kollarının, teşkilatın tozunu yutarak büyüdüm. 2013 yılından beri AK Teşkilat içinde Ekonomi İşleri, Tanıtım Medya ve  Seçim İşleri Başkanlığı görevlerimi yerine getirdim. Bir yandan iş hayatında ilerlerken, diğer yandan da Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Farmakoloji yani ilaç bilimi dalında yüksek lisans ve İlahiyat Ön Lisans programlarına devam ettim.

Manisa'mız binlerce yıllık tarihiyle, her dönemde isminden söz ettirmiş bir medeniyetler beşiğidir. Alaşehir'imiz ise bu coğrafyanın en değerli parçalarından biridir. Üzümüyle, kirazıyla, zeytiniyle, salamura yaprağıyla, ekmeğiyle, pekmeziyle tanınan şehrimizin marka değerini yükselterek, çiftçimize, esnafımıza destek olmak birinci önceliğimizdir. Devlet imkanlarının bölgemizde daha fazla, daha etkin ve direkt olarak sizlerin bütçesine katkı sağlayacak şekilde kullanılmasını sağlamak partimizin, teşkilatlarımızın, belediyelerimizin ve vekillerimizin görevidir. Manisa milletvekillerimiz arasında Alaşehir'li bir hemşehrimizin olması ise hepimizin özlediği bir tablodur.

Teşkilattan gelen bir kardeşiniz olarak çok net ifade etmem gerekir ki; kim ne derse desin, bir vekilin başarılı olabilmesi için teşkilatın desteğini alması, teşkilatla beraber yürümesi ve istişare etmesi zorunludur. Vatandaşın birebir nabzını tutan, yönetim kurullarımızın, kadın ve gençlik kollarımızın emekleri, kararları, istekleri ilçe sınırlarını aşmalı, Manisa'ya, Ankara'ya yol göstermelidir.

İlçe teşkilatımızın yaptığı istişare toplantısı sonucunda; Alaşehir için, Manisa için, ülkemiz için 27. dönem Manisa Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu dün İl Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayım. Alaşehir'in evladı olarak, sizlerin tüm gücünüzle desteğinizin farkındayım. Yanımda kararlı duruşunuzu her an her yerde göstereceğinize hiç bir şüphem yok. Buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum. Allahu Teala çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda sizleri, bizleri mahçup etmesin. Dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim" dedi. 

mehmet sencer türkmen milletvekili