Tenekecioğlu firması üretime geçti

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'li başarılı iş insanı Can Ünsalan'a ait çivi fabrikası üretime başladı. A.B.D. başta olmak üzere uluslararası pazarlardaki müşterilerinin ihtiyacını daha kaliteli ve ekonomik olarak karşılamayı hedefleyen firmada şuan 70 kişi istihdam ediliyor.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.957,78 m2 sanayi parseli tahsis edilen Tenekecioğlu Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6.075 m2 kapalı alanda çivi üretimine başladı.

Firma yetkilileri, “Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.957,78 m2 sanayi parseli tahsis edilen 6.075 m2 kapalı alanda çivi imalatına başladık. Şu an yaklaşık 70 kişisinin istihdam ediyor. Üretimine geçtiğimiz çivi fabrikası ile başta A.B.D olmak üzere uluslararası pazarlardaki müşterilerinin ihtiyacını daha kaliteli ve ekonomik olarak karşılamayı hedeflemekteyiz. Özellikle ihracat odaklı dökme ve tele dizili düz, ring, helical çivi üretimimiz müşterilerimizin özel amaçlı uygulamalarında ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerçekleştirilmektedir” dediler.

Alaşehir'de yapmış olduğu yardımlar ile de tanınan Can Ünsalan, mahalle muhtarları aracılığıyla tespit ettikleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara da gıda paketi desteği sağlıyor. Amerika'da yaşayan ve aslen Alaşehir'li olan Can Ünsalan bölgemize yaptığı yatırımlar ile de adından söz ettiriyor.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde çivi fabrikası kuran Ünsalan, fabrikada çalışacak olan işçi istihdamında da öncelik olarak Alaşehirlileri seçerek memleketine olan bağını göstermiş oldu.

Başarılı iş adamı Can Ünsalan, "Alaşehir benim memleketim. Her zaman önceliğim memleketim ve vatandaşlarımdır.Gücümün yettiği sürece memleketimin yararına çalışmalarım devam edecektir’ dedi.

alaşehir iş adamı alaşehir can Ünsalan alaşehir çivi fabrikası salihli çivi fabrikası alaşehir fabrika iş