Tartışma Kanlı Bitti: 4 Ölü, 1Yaralı

Aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Reklam
Reklam

 

Manisa'nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Daha önceden mera yüzünden husumeti olan iki grubun tartışması kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, Galip K. ve kardeşi Bekir K. isimli şahıslar ile daha önceden aralarında husumet bulunan Halil Mısırlı, Halime Mısırlı, Halil İbrahim Mısırlı ve Hasan Mısırlı isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonucunda Hasan Mısırlı ve Bekir K. bıçakla yaraladı. Galip K. isimli şahıs yanında bulunan av tüfeği ile Halime Mısırlı, Hasan Mısırlı, Halil Mısırlı ve Halil İbrahim Mısırlı’yı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Olayda hafif şekilde bıçakla yaralanan Bekir K. ile olayın şüphelisi Galip K. isimli şahıslar olayda kullanıldığı tespit edilen av tüfeği ile birlikte yakalandı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

salihli haber salihli cinayet salihli son dakika haberleri salihli son dakika ölüm haberi