TARİŞ'de Değiş Rüzgarları Esiyor

TARİŞ seçimlerine sayılı günler kaldı. Alaşehir'de adaylığını açıklayan ve çiftçilerden tam destek alan Ferhat Şen'e bir destek de Salihli'den geldi. S.S. 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Bulut, oluşturduğu genç kadro ile yeniden göreve talip olduğunu açıklarken, ekip olarak Alaşehir'de Ferhat Şen ve genç kadrosunu sonuna kadar destekleyeceklerini açıkladılar.

Reklam
Reklam

Denizbank Alaşehir Şube Müdürü iken, TARİŞ Üzüm Birliği adaylığı için görevini bırakan, üzümün ve üzümcünün geleceği için kolları sıvayan başkan adayı Ferhat Şen'e destekler çığ gibi büyüyor. Alaşehir'de yenilik ve değişim isteyen çiftçilerin yanı sıra son destek açıklaması da S.S. 18 Nolu Salihli Üzüm Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Bulut ve ekibinden geldi. Değişimin ve yenilenmenin sonuna kadar arkasında olduklarını belirten Bulut, Ferhat Şen ve kadrosunu sonuna kadar destekliyoruz dedi.

“Saltanatı Kaldırmak için Ferhat Şen’i Destekliyoruz”

TARİŞ'i daha parlak bir geleceğe taşımanın üst birliğin desteği olmadan bu hedeflere ulaşmanın zor olacağını belirten Mustafa Bulut “Üst birlikte süren saltanatı kaldırmak için mevcut başkan Ali Rıza Türker’in karşısında aday olan Ferhat Şen ve genç kadrosunu sonuna kadar destekleyeceğimizi siz değerli ortaklarımızla paylaşıyoruz. Sizlerin desteğiyle, kooperatifimizi daha güçlü bir hale getirmek için buradayız. Yılların deneyimi ve genç bir kadro ile birlikte Tariş’i daha parlak bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

alaşehir tariş alaşehir tariş ferhat şen tariş ferhat şen salihli tariş mustafa bulut salihli tariş