Tarım Arazilerini 'DOLU VURDU!'

Alaşehir Manşet Haber - Günlerdir etkili olan sağanak yağış, bugün yerini dolu yağışına bıraktı. Yağış geçişi sırasında etkili olan dolu, tarım arazilerinde zarara yol açtı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet - Günlerdir etkili olan sağanak yağış, bugün yerini dolu yağışına bıraktı. Yağış geçişi sırasında etkili olan dolu, tarım arazilerinde zarara yol açtı.

Manisa’nın Yunusemre İlçesindeki tarım arazilerinde, dolu yağışının etkili olması nedeniyle büyük zarar oluştu. Manisa genelinde günlerdir aralıklarla devam eden yağmur, öğleden sonra şiddetini belirgin seviyede arttırdı.

Hava sıcaklıklarındaki düşüşün de etkisiyle Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Horozköy ile Muradiye Mahallesi arasındaki mevkilerde dolu yağışı etkili oldu. 

Yağış geçişi sırasında meydana gelen dolu yağışı, bölgedeki tarım arazileri ve üzüm bağlarında zarara yol açarken, zararın kesin tespitinin önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. 

alaşehir manisa dolu tarım arazileri dolu manisa yunusemre dolu alaşehir dolu alaşehir 45 haber alaşehir olay manisa haber