Tarihi Eski Konak 'KORKU EVİ' Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de genç girişimci Süleyman Özer, bölgemizde bir ilke imza atarak 'Korku Evi' açtı. Alaşehir'in ilk ve tek 'Korku Evi' kısa sürede ilçede vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de farklı bir sosyal etkinlik yaşamak isteyenlere seçenek sunan Korku Evi açıldığı günden bu yana büyük ilgi gördü.

HEM KORKU HEM EĞLENCE BİR ARADA

Alaşehirlileri korkutarak eğlendirme yoluna giden genç girişimci Süleyman Özer, açtıkları korku evi ile vatandaşlara hoş vakit sunmaya devam ediyor. Büyükşehirlerde özellikle gençlerin tercih ettiği korku evi Alaşehir’de ilk olma özelliğini taşımakla beraber orta yaş ilçe sakinlerinin de eğlenmesine olanak sağlıyor. Alaşehir’li  genç girişimci Süleyman Özer, İŞ Bankası sokağı sonunda Kuvayı Milliye caddesi üzerinde kiraladığı konağı 'Korku Evi'ne' dönüştürdü. Genç girişimcinin ‘Alaşehir Korku Evi’ adını verdiği korku evi Alaşehir’de kısa süre içerisinde büyük ilgi görmeye başladı. Adrenalin, heyecan ve korku tutkunu birçok kişi yaklaşık 1 saatlik süren ve bulmacalarla dolu odadan çıkmak için sıraya girdi.

"KORKUDAN OYUNU YARIDA BIRAKANLAR OLUYOR"

İşletme sahibi Süleyman Özer, yaptığı işten memnun olduğunu belirterek şunları söyledi; " Korku evlerinin çıkış noktası olarak Japonya işaret ediliyor. Türkiye'de de yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı. Bizde girişimci olarak böyle bir işletmenin Alaşehir’de eksikliğinin farkına vardık ve açmaya karar verdim. Kısa süre önce açtığımız Korku Evi Alaşehir’li vatandaşlardan tam not alıyor. Oyun hakkı da biraz bilgi verecek olursak, bize gelen müşterilerimizi belirlediğimiz senaryolara göre yönlendiriyoruz. Müşterilerimiz verdiğimiz 8 görevi tamamlamaya çalışıyor. Yani 7 oda ve 8 şifre. Bu görevi tamamlayan kişiler evin içerisinden çıkabiliyor. Fakat şimdiye kadar bu görevi sadece bir grup tamamlayabildi. Çoğu kişi başaramıyor. Korkudan oyunu yarıda bırakıp, etapları tamamlayamayanlar dahi oluyor. Biz şimdiden Alaşehir’li vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

VATANDAŞLAR STRES ATIYOR

Yaptıkları işinAlaşehir’liler tarafından kısa sürede büyük beğeni topladığını belirten Özer, “Korku evimize gelen kişiler heyecan dolu, adrenalin dolu, aksiyon dolu, macera dolu 1 saat geçiriyorlar. Tüm streslerini atıyorlar. Oyun süresince geçilen her odada farklı tuzaklar oluyor. İnsanları korkutarak tepki vermelerini sağlıyoruz. Oyuncuların herhamlesi kameralarımız tarafından kayıt altına alınıyor. Alaşehir’li vatandaşlarımızı streslerini atmaya bekliyor, şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz” ifadelerini kullandı.



alaşehir haberleri alaşehir korku evi korku evi alaşehir mynet alaşehir haberleri