SP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Saadet Partisi (SP) Alaşehir Belediye Başkan adayı düzenlenen toplantıda açıklandı.

Reklam
Reklam

Saadet Partisi (SP) Alaşehir Belediye Başkan adayı, parti lokalinde düzenlenen toplantıda açıklandı. 

Yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi hazırlıklarını tamamlayan Saadet Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı Belediye Başkan Adayını Açıkladı.

Yapılan toplantıda Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak Alaşehir'in sevilen isimlerinden Nurin Özcan oldu.

Parti İlçe Lokalinde düzenlenen sabah kahvaltısı programında bir araya gelen Saadet Partili'ler Belediye Başkan Adayı Nurin Özcan'ı kutladı.

Programda konuşma yapan Saadet Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Nayim Bozdemir ; "Geceleri zifiri karanlık olmadan, gün doğmuyor. Şuan o zifiri karanlığın ortasındayız.Tüm kurumların İçleri boşaltıldı.Ülkemiz büyük bir sıkıntı içinde,Böyle zamanda Bende Ülkeme,Halkıma,İlçeme hizmet etmek istiyorum diyen kardeşlerimiz aramızda çoğalmaya başladı.Yuvaya dönüşler başladı.Adayımız Sayın Nurin Özcan Abimizdir.İnşallah Alaşehirimize hayırlı olacak. Her Zaman Birlikte olmak dileğiyle tüm Alaşehir Halkına saygılar sunuyorum"dedi.

İlçe Başkanı Bozdemir'den sonra konuşma yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Nurin Özcan ise ; "Adaylık toplantımız inşallah hayırlara vesile olur.Amacımız belediye başkanı olupta,forslu araçlara makamlara sahip olmak değil,insanlara hayırlı bir birey olur muyuz ? amacıyla hep birlikte bir adım attık.İnşallah başarılı olacağız.Karşıdaki arkadaşlarımıza yani A,B partisinin adaylarını kötüleyerek veya partilerini kötüleyerek değil elimizden geldiği kadar yapacaklarımızı anlatarak başarılı olacağız.Arkadaşlar Saadet Partisine Bu memleketin ihtiyacı var.Biz Saadet Partisi olarak Alaşehir'e hizmet etmek için yola çıktık ve bu yolun sonunda zaferle ayrılacağımızdan eminim.Tüm Alaşehir halkına teşekkür ediyorum"dedi.

nurin Özcan saadet partisi alaşehir belediye başkan adayı saadet partisi alaşehir alaşehir