Son 1 haftada 2 kişi Arı Sokmasından Öldü

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir hafta içinde iki kişi arı sokmasından hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

 

Sarıgöl'de son 1 haftada 2 kişi arı sokması nedeniyle hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde arı sokması nedeniyle ölen 69 yaşındaki Zehra Aydın'ın ardından bu gün de yine arı sokmasına bağlı olarak 45 yaşındaki Yaşar Gedikoğlu hayatını kaybetti. 

Olay, geçtiğimiz hafta Sarıgöl ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şeyhdavutlar Mahallesinde de bir hafta önce tarlasında çalışırken eşek arıları tarafından saldırıya uğrayan Yaşar Gedikoğlu (45), arı sokması nedeniyle fenalaştı.

Yakınlarının çağırdığı ambulansla Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Gedikoğlu, ilk müdahalesinin ardından Salihli'de bir özel hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Gedikoğlu tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Sarıgöl ilçe merkezine 13 km uzaklıktaki kırsal Bağlıca Mahallesi'nde yaşayan ve yine arı sokması nedeniyle ölen 69 yaşındaki Zehra Aydın ile birlikte son bir haftada 2 kişi arı sokması nedeniyle hayatını kaybetti. 

zehra aydın arı sokması yaşar gedikoğlu arı sokması sarıgöl arı sokması sarıgöl haber sarıgöl haberleri sarıgöl son dakika haberleri sarıgöl gündem