Şiddetli Yağış ve Soğuk Hava Dalgası Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Alaşehir'de bugün ve yarın yağış beklenirken, Cuma gününden itibaren ilçede sıcaklıklarda ciddi düşüş yaşanacak. Termometreler -6 dereceleri görecek.

Reklam
Reklam

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Alaşehir'de şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor. 

Son değerlendirmelere göre Alaşehir'de bugün öğleden sonra kuvvetli yağış bekleniyor. İki gün süreceği tahmin edilen yağışlı havanın ardından ilçede şiddetli soğuk hava etkili olacak. 7 Şubat Cuma günü sıcaklıklar -3 dereceye kadar düşerken, 9 Şubat Pazar günü ise termometreler -6 dereceyi gösterecek. 

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı! 

Marmara ve Kıyı Ege’de güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli olarak başlayacak olan rüzgarın, zamanla iç ve kuzey kesimlerde etkisini artırarak kuvvetli ve tam fırtına (70-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Alaşehir için güncel hava durumunu öğrenmek için TIKLAYINIZ... 

alaşehir hava durumu 30 günlük alaşehir hava durumu 60 günlük alaşehir hava durumu 90 günlük yarın alaşehir hava durumu alaşehir hava durumu