Şiddetli Fırtına Alaşehir'de de Etkili Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Yurdun birçok bölgesinde etkili olan ve çok sayıda maddi hasarlı olaya neden olan şiddetli fırtına Alaşehir'de de etkisini gösterdi. İlçede meydana gelen fırtınada yarım asırlık çam ağaçları devrildi, bir çok maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Kavaklıdere Mahallesi'nde çam ağacı kökünden sökülerek bir otomobilin üzerine düştü. Alkan İlkokulu bahçesindeki bir çam ağacı da kökünden sökülerek okul binasının üzerine devrildi. Ayrıca ilçede bir çok ayrı noktada maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Alaşehir’de şiddetli fırtına çam ağacını otomobilin üzerine devirdi. Alaşehir Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yarım asırlık çam ağacı saat 15.30 sıraların da şiddetli fırtına ya dayanamayarak cadde üzerine devrildi. Ağacın altında bulunan bir otomobil  maddi hasar gördü. Çam ağacı Alaşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından parçalanarak otomobil kurtarıldı. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı. Mahalle muhtarı Salih Taşlıyol, saat 15.30 sıralarında 0-15 dakika şiddetli bir fırtına esti. Şiddetli fırtına nedeniyle şans eseri sokaklarda kimse yoktu. Cadde üzerinde fırtına nedeniyle insan olmaması vatandaşlarımız için bir şanstı. Ağacın devrilmesi sonucu cadde üzerinde bulunan  bir otomobilde maddi hasar oluştu. Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmadı. Jandarma ekipleri yol güvenliğini sağladı, Alaşehir Belediye ekipleri de ağacı parçalayarak, otomobili kurtardılar" dedi.

Yağış ve Fırtına Beraberinde Kaza Getirdi

Kavaklıdere ve Alkan Mahallelerinde fırtına çam ağaçlarının devrilmesine neden olurken Alaşehir - Sarıgöl yolunda farklı noktalarda 1 Tır ve çimento mikseri şarampole devrildi. Yeni Mahallede ise bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjlere çarptı. Yaşanan kazalarda sadece çimento mikseri sürücüsü yaralanırken, diğer kazalarda şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

Yaralanmalı kaza saat 11.00 sıralarında Sarıgöl'ün Selimiye Mahallesinde meydana geldi. S.İ. (52) yönetimindeki 35 HB 0105 plakalı çimento mikser kamyonu Buldan mevkiinden Alaşehir istikametine seyir halindeyken, aşırı yağmur nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun orta kısmında bulunan refüje çarpıp karşı şeride geçti. Şarampole düşen kamyonun sürücüsü S.İ. yaralandı.

Yaralı sürücü, Sarıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 




alaşehir fırtına alaşehir şiddetli rüzgar alaşehir afet sarıgöl kaza sarıgöl trafik kazası