Serhat Açar, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı'na Adaylığını Açıkladı

Alaşehir Manşet Haber - AK Parti teşkilatlarında 2020 yılında yapılması planlanan kongrenin heyecanı başladı. AK Parti'yi 2023 seçimlerine götürecek kadrolarının belirleneceği 7. Büyük Olağan Kongre süreci takvimi ise belli oldu.

Reklam
Reklam

 

AK Parti teşkilatlarında 2020 yılında yapılması planlanan kongrenin heyecanı başladı. AK Parti Alaşehir İlçe Başkanlığı için de ilk adaylık açıklaması geldi. Buna göre, Alaşehir'li Ziraatçı Serhat Açar ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

AK Parti'yi 2023 seçimlerine götürecek kadrolarının belirleneceği 7. Büyük Olağan Kongre süreci takvimi belli oldu. Belirlenen kongre takvimine göre; 7 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayan kongre seçim süreci; 30 Kasım 2019 Cumartesi günü belde ve ilçe delege seçimleri tamamlanması ile devam edecek.1 Ocak 2020 Çarşamba günü ilçe kongreleri başlayacak ve 26 Nisan 2020 Pazar gününe kadar tamamlanmış olacak. AK Parti Alaşehir'de de başlayan kongre süreci nedeniyle aday adayları ortaya çıkmaya başladı. İlk adaylığını açıklayan isim, geçmiş dönemlerde AK Parti Alaşehir İlçe gençlik kolları başkanlığı yapan Serhat Açar oldu. Açar, yapılacak olan kongre için adaylığını açıkladı.

Açar, adaylığı ile alakalı olarak; "2001 yılında kurulan partimizin Ülkemize, Manisa ve Alaşehir'e yaptığı hizmetler takdire şayan boyuttadır. Kurulduğu tarihten bugüne kadar büyük bir öz veri ile takipçisi ve destekçisi olduğum, geçmiş dönemlerde gençlik kolları başkanlığı görevini yürüttüğüm AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatında önümüzdeki süreçte yapılması planlanan kongrede ilçe başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum. İlçemizde, mensubu olduğum AK partimizin bayrağını daha üst seviyelere taşımak, Cumhur ittifakı ruhunu en üst seviyeye çıkarmak ve halkımızla daha fazla kucaklaşma adına tüm çevrem ve partililerle yapmış olduğum istişareler sonucu, parti tabanımızın desteğiyle AK Parti Alaşehir ilçe başkanlığı için yola çıktım. Bu bir bayrak yarışıdır. İlçe başkanlığına uygun görüldüğüm taktirde, ilçe teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu bayrağı en ileriye taşıyacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak sureti ile köy köy, mahalle mahalle bütün hemşerilerimizin derdine derman olacağız. Bizler için bu görev hayırlısıysa, teşkilatımız için de uygunsa bizler her zaman hazırız. Sloganımız belli, "Birlikten Kuvvet Doğar ve Daha da Güzel Olacak" ifadelerini kullandı.

serhat açar alaşehir serhat acar alaşehir serhat acar ak parti alaşehir