Seçim Aracına Yapılan Çirkin Saldırı Sonrası Kınama Yağdı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun seçim arabasına boyalı saldırı gerçekleştirildi. Yaşanan çirkin olay sonrası siyasilerden sert kınama mesajları geldi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de Millet İttifak'ın Cumhuriyet Halk Partili Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun seçim arabasına gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından boyalı saldırı gerçekleştirildi. Yaşanan çirkin olay sonrası siyasilerden kınama mesajları geldi.

Bu tür provokasyonları birlik ve beraberliğimize yapılmış çirkin bir saldırı olarak niteleyen Alaşehir Belediye Başkanı ve Alaşehir'de Cumhur İttifakı adayı Ali Uçak yaptığı açıklamada, "Dün gece saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın seçim aracına yönelik yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ahmet Öküzcüoğlu ve değerli partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Birliğimize ve düzenimize yapılan bu tür saldırılara karşı halkımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum" dedi.

Alaşehir Saadet Partisi Alaşehir Belediye Başkan adayı Nurin Özcan ise yaşanan olayla alakalı yaptığı açıklamada, "Yapılan çirkin saldırı sadece bir partiye değil hepimizin birlik ve beraberliğine yapılmıştır. Yaşanan üzücü olaydan dolayı CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu ve partililere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Alaşehir İlçe Başkanı İbrahim Topuk ise yaptığı açıklamada, "Bizler CHP ile görüş olarak birbirine yakın partileriz. Yaşanan olay hepimizi derinden üzdü. Umarız bu tür üzücü olaylar bir daha yaşanmaz ve suçlular bir an önce bulunarak gereken cezayı alırlar. CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu ve partililere geçmiş olsun" dedi.

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel ise yaptığı açıklamada; " Alaşehir'imizde yaşanan bu menfur olay ilçemizde taraflı tarafsız tüm kesimleriyle toplumu rahatsız etmiştir. Yaşanan bu olay toplumsal bilinçaltının tsunamisi niteliği taşımakta olup,  herkes üzerine düşen görevin sorumluluğunu gözden geçirmelidir. İlçemizde yaşanmış olması bile bizleri derinden üzmekle kalmayıp geleceğe dönük kaygılarımızın haklılığını bir kez daha teyit etmiştir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde birlik ve beraberlik ruhunun zedelenmesini isteyen aşağılık fikirlerin emellerine ulaşamayacağı, her kalkışmalarında Türk Milleti ve Türk Milletinin yılmaz savunucuları olan Ülkücüleri karşılarında bulacaklarından şüpheleri olmasın. Alaşehir Ülkü Ocakları olarak yaşanan hadisenin takipçisi olacağımızı, bu minvalde olayın faillerinin bir an önce yetkililerce tespit edilip gerekli yargılamanın yapılarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını beklemekteyiz" dedi.

 

alaşehir alaşehir çirkin saldırı alaşehir chp alaşehir olay