Sarı Melekler Fırtına Gibi Geliyor

Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig 3. Grup'ta 20 maçını da kazanan Sarı Melekeler, yarı final grubunda Adana'da Birinci Lig'e yükselebilmek için sahaya çıkacak.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve grubunda oynadığı 20 maçı da kazanan lider Alaşehir Belediyespor, yarı final maçlarına odaklandı.

Adana'da Çukurova Üniversitesi Spor Salonu'nda C Grubu'nda yer alacak olan Sarı Melekler, Gaziantep Merinos, Amasya Şehzadeler Voleybol ve Balıkesir Edremit Altınoluk takımları ile karşı karşıya gelecek.

Alaşehir, 9 Mart Cumartesi günü saat 16.30'da Amasya Şehzadeler Voleybol, 10 Mart 2019 Pazar Günü saat 17.30'da Balıkesir Edremit Belediye Altınoluk ve 11 Mart 2019 Pazartesi günü 16.30'da Gaziantep Merinos ile karşılaşacak.

MAÇLAR TEK DEVRELİ LİG USÜLÜ

Türkiye Voleybol Federasyonu himayesinde A-B-C-D olmak üzere 4 grup ve toplamda 16 takımla tek devreli lig usulüne göre oynanacak 'Yarı Final' müsabakaları sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alacak 8 takım adlarını 'Final Etabına' yazdıracaklar. 1. Lig yolundaki son durak olan final atabı müsabakaları dörderli 2 grupta 18-19-20 Mart tarihlerinde Mersin Toroslar Spor Salonu'nda oynanacak ve gruplarında ilk 2 sırayı alacak toplamda 4 takım TVF 1. Lig'e yükselecek.

alaşehir voleybol takımı alaşehir bayan voleybol takımı voleybol alaşehir