Sarı Melekler Durdurulamıyor

Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Alaşehir Belediyespor deplasmanda İzmirspor Bayan Voleybol Takımını 1-3 yenerek ligdeki 8'inci maçını da kazandı.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Alaşehir Belediyespor,  İzmirspor Bayan Voleybol Takımını 1-3 yenerek ligdeki 8'inci maçını da kazandı. Ligde namağlup liderlik mücadelesi veren Filenin Sultanları, 25.11.2018 tarihindeki ligin diğer namağlup takımı olan Gelişim Koleji ile oynayacakları maçta da galibiyeti hedefliyor.

Alasehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Balçova Spor Salonunda oynanan müsabakada deplasmanda İzmirspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Meleklerler sezon başından beri yakaladığı galibiyet serisini sürdürerek salondan 1-3 lük (26/24, 22/25, 12/25, 20/25) sonuç ve 3 puanla ayrıldı. Karşılamanın en skorer ismi ise kaptan Aslı Yılmaz oldu. Birinci sette sahaya alışmakta sorun yaşayan konuk ekip Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ilk sette 26/24 skor ile yenildi. Kısa sürede toparlanan ve sahaya alışan ilçe temsilcimiz sonraki setlerde ise ağırlığını oyuna koyarak galip ayrılmayı bildi. 

Sarı Melekler aldığı bu galibiyetle 8 maç sonunda 8 galibiyetle puanını 23 e çıkardı. Alasehir Belediyespor  Bayan Voleybol Takımı 25 Kasım Pazar Günü Saat 13:00 Alaşehir de oynanacak maçta grupta kendisi gibi namağlup ve lider durumda olan Gelişim Kolejini ağırlayacak.

alaşehir alaşehir belediyespor alasehir belediyespor bayan voleybol takımı