Sarı Melekler 10'da 10 Yaptı

Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Bayanlar 3.Grubunda oynanan son maçlar ile birlikte Alaşehir Bayan Voleybol takımı ligde zirveye demir attı.

Reklam
Reklam

Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol takımı galibiyete doymuyor. Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Bayanlar 3.Grubunda oynanan son maçlar ile birlikte Alaşehir Bayan Voleybol takımı ligde zirveye demir attı.

Alasehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Söke Voleybol Takımı ile oynadığı maçı 25/13, 25/11, 25/15 skorlarla kazanarak grupta zirveye demir attı. Sarı Meleklerler sezon başından beri yakaladıgı galibiyet serisini sürdürerek salondan 3-0'lık sonuç ve 3 puanla ayrıldı. Sarı Melekler aldığı bu galibiyetle 10 maç sonunda 10 galibiyetle grupta zirveye demir atarak ilk devreyi namağlup kapattı. Oyanan maçta, maçın en skorer ismi ise 13 sayı ile Ceren Atila oldu. 

Oynanan müsabakada baştan sona üstün bir oyun kuran Alasehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, seyircisine seyir zevki yüksek bir maç izlettirdi. Maçın ardından Baş Antrenör Gül İlter, "Lig’in en zor grubunda namağlup ünvanımızı koruyarak gidiyoruz. Oynadığımız oyundan memnunum, oyuncularıma , ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum“ dedi. 

Soner VATANSEVER / ALAŞEHİR MANŞET

alaşehir alaşehir voleybol alaşehir bayan voleybol söke voleybol