Sanayide Aynalara Can Veren Eller

Alaşehir Manşet Haber - Başta Alaşehir olmak üzere, tüm Türkiye’den gelen talepleri değerlendiren oto ayna tamircisi Savaş Doğru arızalanmış, eski ve kaza sonucu bozulan oto aynalarına adete can veriyor.

İzmir Bornova 2. Sanayi Sitesi’nde hizmet veren otomobil aynası tamirat ve bakım ustası Savaş Doğru (0533 167 56 88) iki kişilik ekibiyle Türkiye’nin her tarafından gelen taleplere cevap vermeye çalışıyor. Hurda halinde gelen her türlü otomobil aynasına adeta can vererek tekrar kullanılır hale getirebiliyor. Tüm Marka ve modellerde aynaları geri dönüşüme gitmeden kullanılır hale getirerek, hem ekonomiye destek oluyor hem de araç sahiplerini fazla harcama yapmaktan kurtarıyor. 23 yıldır Oto ayna tamir ve bakım işi yaptığını belirten Savaş Doğru, eskimiş, arızalanmış ve kaza sonucu darbe almış aynaları orijinal özelliklerini kaybettirmeden, yerine monte edebiliyoruz. İki kişilik ekibimizle her türlü oto aynası tamir ve bakımını yapıyoruz . Kaza veya darbe sonucu bozulan aynaların tamiratını yapıyoruz. Yine kaza veya darbe sonucu hurdaya ayrılan aynaların da tamiratlarını yaparak hem ülkemiz ekonomisine destek oluyoruz, hem de araç sahiplerinin fazla harcama yapmamalarına destek oluyoruz. İzmir, Manisa, Aydın, Uşak İlleri başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden iş geliyor. Sparişler alıyoruz. Sparişları kargo ile gönderebiliyoruz. Amacımız hem ülkemize hem de araç sahiplerine destek oluyoruz dedi.

ALAŞEHİR ’DEN ÇOK TALEP GİDİYOR.

Alaşehirli sanayi ustaları ve araç sahipleri ayna tamir bakım ve taleplerin karşılanması için, Savaş Doğru’dan alış veriş yaptıklarını belirterek,“ taleplerimizi telefonla ileterek, karşılayabildiğimiz gibi, bizzat İzmir 2. Sanayi sitesine giderekte aynalarımızı tamir ettirebiliyoruz. Piyasa değeri çok yüksek olan parçaları daha ucuza alabiliyoruz , dediler.

otomobil aynası tamir otomobil aynası sanayi otomobil aynası