Sami Eşme Traktöre Manisa Fuarın da Yoğun İlgi

Manisa Fuar Merkezi büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı!

Reklam
Reklam

16 senedir Manisa’da tarım ve hayvancılık alanında önde gelen organizasyonu olan Manisa Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu sene 17. Kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar boyunca 200 katılımcı ziyaretçiyle buluştu.

2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde gerçekleştirilen organizasyonda Salihli firması olarak katılan Sami Eşme Traktöre katılımcılarımızın ilgisi yoğundu. Fuar boyunca stantlarında yerli ve şehir dışından gelen birçok konuğa ev sahipliği yapan Halil İbrahim EŞME ve Sami EŞME, katılımcıların fuardan mutlu ve memnun ayrıldığını dile getirdi. Salihli Firması Sami Eşme Traktör

Yenilenen yüzüyle dikkatleri üzerine çeken Sami Eşme Traktör satış rekoru kırdı! Solis-Yanmar bayisi olarak fuarda yerini alan Sami Eşme Traktör, kaliteli araç ve fuara özel kampanyalarıyla katılımcıların dikkatini çekti.

Yanmar Solis Traktörleri Manisa Bayii olarak fuara katılan Sami Eşme Traktör, Solis ve yanmar traktörleri yanı sıra, tarım ekipmanları ve iş makinası da sergiledi. Makinaların ziyeretçilerin yoğun ilgisini çekti. Fuar boyunca ilginin yoğun olduğunu dile getiren Halil İbrahim EŞME ve Sami EŞME fuar katılımcılarına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Kendilerini tercih eden müşterilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Açıldığı günden beri Salihli’den Türkiye’ye açılan bir marka vizyonuyla çalışan Sami Eşme Traktör, bu fuarda da farkını ortaya koydu. Solis-Yanmar’ın birbirinden farklı araç çeşitleriyle fuarda yer alan marka, fuar boyunca ilgiyle karşılandı.

sami eşme traktör salihli traktör satış halil ibrahim eşme sami eşme yanmar solis traktör