Saadet Partisi Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor...

Reklam
Reklam

 

Saadet Partisi Alaşehir Belediye Başkan Adayı Nurin Özcan seçim çalışmaları kapsamında,Şeyh Sinan mahallesinde konuşma yaptı.Özcan'a Saadet Partisi İlçe Başkanı Nayim Bozdemir ve yönetimide eşlik etti.

Esnafları ve kahvehaneleri ziyaret eden Özcan,Alaşehir ile ilgili önemli projelerini bir bir vatandaşlara anlattı.Özcan,Şeyh Sinan Mahallesinde yaptığı konuşmada,"Geldiğimiz gün,Alaşehir Belediyesi'nin başkan odası'nın kapısını sökeceğiz.Sökeceğiz ki Alaşehir'liler kendi evine girer gibi başkanın yanına girebilsin. Saadet Partisi iktidara geldiğinde görevini layıkıyla yapan hiç kimseyi işten çıkarmayacak.Seçimi kazandığımız gün Ankara'dan iki tane profösör isteyeceğiz,diyeceğiz ki buranın ekonomik yapısını nasıl düzeltiriz ? Buranın imarını nasıl düzeltiriz ? Bu profösörler en az 1 sene belediye'de kalacaklar etüt yapacaklar,geliştirme imkanı sunacaklar"dedi.

Su Ücretsiz Olacak

Konuşmasında suyu ücretsiz yapacağını söyleyen Özcan , "Su bizim için medeniyettir.İslam kültüründe suyun parayla satıldığını duymamışsınızdır.Ama şuan Türkiye'de ve Alaşehir'de su para ile satılıyor.Allah nasip ederse iktidara geldiğimiz zaman,en büyük uğraşımız su olacak.Öncelikle Alaşehir'e içilebilir nitelikli su getireceğiz.Bu Kavaklıdere ve Evrenli'de var.Vatandaşlar bakkal'dan gidip'de su almayacak.İçeçekleri su çeşmelerinden akacak.Zaten su parayla satılmaz.İslam kültüründe böyle birşey yoktur.Sadece belediye'nin akıttığı su'da elektrik,çalışan ve makina parası alınacak,su için faturaya bir ücret yansımayacak"dedi.

alaşehir alaşehir saadet partisi saadet partisi