Rulo Çim Nedir? Güncel Rulo Çim Fiyatları...

Bu içerikte Rulo çim nedir sorusunun yanıtını veriyoruz! Güncel rulo çim fiyatları, belirli faktörlere göre sürekli değişiyor. Rulo çim firmaları ve fiyatları için detaylar...

Reklam
Reklam

Rulo çim, peyzaj çalışmaları başta olmak üzere bahçe düzenlemesi, spor sahaları gibi pek çok uygulama alanı bulunan bir üründür. Doğal görüntü sunması, hızlıca kurulabilmesi, maliyet avantajı gibi pek çok özellik bakımından fayda sağlıyor.

Hazır çim uygulamaları için rulo çimleri tercih edecekseniz, dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Çim rulonun boyutu, kalitesi, dayanıklılığı ve kullanım özellikleri bunlardan sadece bazılarıdır.

Rulo Çim Nedir?

Rulo çim, belirli alanlara ekilerek önceden üretilen çimlerin daha sonra kökleriyle birlikte kesilerek rulo haline getirilmesiyle elde edilen bir üründür. Çim ekiminin özellikle mevsimsel etkiler bakımından risk içermesi nedeniyle rulo çimler daha çok avantaj sağlamaktadır.

Rulo çim uygulamalarının en büyük avantajı ise hızlı kurulum özelliğidir. Yani doğal çim ekimi gibi uzun süreler beklemenize gerek bulunmaz. Yılın her döneminde rahatça uygulanabilir. Bu bakımdan ürünün zamansız bir özelliği de bulunmaktadır.

Rulo Çim Çeşitleri

Rulo çim nedir sorusunu yanıtladık. Peki, rulo çim çeşitleri nelerdir? İsterseniz bu konuyu detaylı olarak aktaralım. Rulo çim çeşitleri, uygulama özelliği başta olmak üzere pek çok faktöre göre oluşturuluyor. Elbette kullanılan malzeme çeşidi ve kalite de türleri oluşturma bakımından etkilidir.

Türkiye’de hazır çim firmaları, rulo çim çeşitleri açısından en çok şu türlerin üretimini gerçekleştirmektedir:

Bermuda Tifsport Çim

Bermuda Ara Ekimli Çim

Dört Mevsim Yeşil Çim

Paspalum Hazır Rulo Çim

Rulo çim uygulamaları içerisinde kullanılabilen farklı türlerde bulunmaktadır. Ancak ülkemizde en çok kullanılan rulo çim çeşitleri bu şekildedir.

Rulo Çim Fiyatları

Rulo çim fiyatları, ürünün kalitesinden dayanıklılığına kadar pek çok faktöre göre değişiklik gösterebilir. Ülkemizde rulo çim firmalarının uygulamış olduğu fiyatlama politikaları da nihai satış fiyatları üzerinde etkilidir.

Rulo çim fiyatını etkileyen faktörler temel olarak şu şekildedir:

Teslimat ve Kurulum Hizmetleri: Rulo çim uygulamalarının önemli bir parçası teslimat ve kurulum hizmetleridir. Birçok firma, bu hizmetler için ek ücret talebinde bulunabilir. Bu da satış fiyatlarını etkileyen en önemli faktör olmasını sağlıyor.

Ürün Çeşitleri: Rulo çim fiyatlarını etkileyen bir başka önemli faktör ürün çeşitleridir. Esasında kalite, dayanıklılık, görünüm gibi faktörler çeşide bağlı olarak değişebilir. Bu da satış fiyatları üzerinde doğrudan etkilidir. Yüksek kaliteli rulo çim ürünleri, diğer ürünlere göre bu nedenle daha pahalıdır.

Bahçe Boyutu: Uygulama alanının büyüklüğü, kullanılacak malzemenin miktarını da arttırır. Daha fazla malzeme kullanımı ise rulo çim fiyatlarını etkileyen en önemli faktörlerden birisidir. Büyük bahçe ya da sportif alanlar, maliyet avantajı sağlayabilir. Ancak küçük alanlara göre fiyatların her zaman daha pahalı olmasını sağlayacaktır.

Rulo çim fiyatını etkileyen en önemli 3 faktör bu şekilde. Elbette birden fazla faktör sıralanabilir. Örneğin üretim yapan firmaların maliyetleri de satış fiyatı üzerinde etkilidir.

En İyi Rulo Çim Firmaları – ÇİMSAŞ!

Rulo çim tedarikçisi seçmenize yardımcı olacak bir firma önerisinde bulunmak istiyorum: ÇİMSAŞ!

Türkiye’nin her noktasına teslimat ve kurulum hizmeti veren ÇİMSAŞ, rulo çim konusunda kaliteli ürünün tek adresi! Fiyat avantajı, kaliteli malzeme ve profesyonel işçilik garantisiyle İzmir’in en önemli rulo çim firması ÇİMSAŞ ile şimdi tanışın.

ÇİMSAŞ, 420 Dekar alanda üretim kapasitesini sürekli olarak arttırmaktadır. Hızlı teslimat, profesyonel kurulum ve uzman kadro avantajlarına şimdi sahip olun.

rulo çim rulo çim nedir rulo çim fiyatları