Polis Ekipleri İhbara Gitti, Efelerle Karşılandı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de kaçak kumarhane ihbarına giden polis ekipleri, Alaşehir 5 Eylül Efeler ve Nedime Kızlar Derneği'nin hazırladıkları sürprizle karşılaştı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de kaçak kumarhane ihbarına giden polis ekipleri, Alaşehir 5 Eylül Efeler ve Nedime Kızlar Derneği'nin hazırladıkları sürprizle karşılaştı. Efeler ve Nedime kızlar, gelen ekipleri alkışlar ve meşalelerle karşılayıp, 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı. 

Alaşehir'de ‘bir evde kaçak kumar oynanıyor’ ihbarı alan polis, harekete geçti. Verilen adrese baskın düzenleyen ekip sürpriz ile karşılaştı. Alaşehir 5 Eylül Efeler ve Nedime Kızlar Derneği, polis teşkilatının 175’inci kuruluş yılını farklı yoldan kutlamak istedi. Bir evde kaçak kumar oynatılıyor ihbarı yapan dernek üyeleri, ekiplerin gelmesini sağladı.

Yapılan ihbar sonrasında Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adrese gitti. Apartman kapısına gelen polisler, karşılarında davul ve zurnalar eşliğinde efe ve nedimeleri görünce şaşırdılar. Kısa süreli şaşkınlığını gizleyemeyen polisler, sürpiz organizasyon için dernek üyelerine teşekkür etti.

Hem Vatandaşlara Hem Polise Moral Oldular 

İhbara gelen polislere moral sürprizi yaptıktan sonra davul ve zurnalar eşliğinde sevgi yolu boyunca yöresel oyunlar oynayarak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelen efe ve nedimeler, buradaki polislere de karanfil vererek Polis Teşkilatının 175. yılını kutladılar. Polislere moral vermek, hemde Korona virüs nedeni ile stres yaşayan vatandaşlara moral olmak amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Alaşehir 5 Eylül Efeler ve Nedime Kızlar Derneği Başkanı Himmet Efe Cengiz, "Öncelikle, gece gündüz demeden fedarkarca çalışan tüm Polislerimizin günü kutlu olsun. Bizler de, Polislerimizi unutmayarak böyle bir organizasyon ile moral vermek istedik. Sevgi Yolu boyunca Efe ve Nedime Kızlarımız ile yürüyüş yaparak da, korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza moral vermeyi amaçladık. Tüm Emniyet Teşkliatımızın 175. yılını can-ı gönülden kutluyoruz. Rabbim hiçbirinin ayaklarına taş değirmesin inşallah" dedi. 

Emniyet mensuplarına verilen karanfillerin ardından Dernek Üyeleri Cumhuriyet Meydanına gelerek burada havai fişek gösterisinde bulunduktan sonra dağıldılar.

Ayrıca, tüm dernek üyelerinin maske ve eldiven takarak, sosyal mesafeye dikkat etmeleri dikkatlerden kaçmadı.  

 




alaşehir 5 eylül efeler ve nedime kızlar derneği alaşehir organizasyon alaşehir efe alaşehir polis baskın