Phibrows A.Firuze Dülger Beauty art studio Güzellik Merkezi Hizmete Girdi

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehirli kadın girişimci Firuze Dülger, hayalini gerçekleştirerek Phibrows A.Firuze Dülger Beauty art studio Güzellik Merkezini açtı. Alaşehir Prestij Evleri'nde hizmetine açılan güzellik merkezi kişisel bakımına önem veren kadın ve erkeklerin hizmetine girdi.

Güler yüzlü, eğitimli ve her biri alanında profesyonel takım arkadaşlarıyla yola çıktıklarını belirten Firuze Dülger, “Müşteri memnuniyeti, kalite ve hijyeni ön planda tuttuğumuz merkezimizde, kaliteli ürünler ve teknolojik cihazlarla birleştirerek müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacağız” dedi.

Alaşehir'in ilk kapsamlı güzellik merkezi ve Akademisini ilçede hayata geçirdiklerini dile getiren Dülger," Merkezimizde Phibrows, kalıcı makyaj, lazer epilasyon, cilt bakımı, masaj, bölgesel incelme, kuaförlük ve daha bir çok işlem ile Alaşehir Prestij Evleri'nde hizmete girdik. Manisa genelinde ilk olarak kullanılan çift başlıklı, en ince ve sarı tüylerde dahil etkili BIOX lazer cihazımızla hiç acısız ve ağrısız bir şekilde buz başlıklı kalıcı epilasyon imkanını ilçemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca  yine Alaşehir'de bir ilk olan Phibrows kalıcı makyaj işlemlerinin yapıldığı tek merkez konumundayız. Erkekler için de erkek personelimiz ile tüm vücut lazer ve bölgesel incelme sunan tek merkeziz. Akşamları 20.30 -11:30 arasında erkek müşterilerimize hizmet veriyoruz. Tüm bunların yanı sıra Alaşehir'de Ekim ayından itibaren Akademi hizmetimiz ile ilk MEB. onaylı belgelerimizi vermeye başlayacağız.  Belge almak için, Akademik eğitim almak için vatandaşlarımzın şehir şehir gezmesine, çok paralar harcamasına da artık son vereceğiz. Yıllardır bu mesleği  yapan, yapmak isteyen, belgesi olmadan çalışan ya da belgesi olmadığı için çalışamayan tüm estetisyen adaylarını kayıtlar için Akademimize bekliyoruz.

Akademimizde Verdiğimiz Belgeler:

-Kalıcı makyaj

-Cilt bakımı

-Estetisyenlik

-Lazer epilasyon

-Protez tırnak

-İpek kirpik...







alaşehir güzellik merkezi alaşehir epilasyon alaşehir kuaför alaşehir estetisyen belgesi alaşehir estetisyen