PALYAÇOLAR ALAŞEHİR'DE DÜĞÜNLERİN VAZGEÇİLMEZİ HALİNE GELDİ

Alaşehir düğünlerinde son zamanlarda trend haline gelen uygulamaların başında hiç şüphesiz palyaçolar geliyor. Aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla palyaçolara teslim ederken, onlarda daha rahat hareket edebiliyorlar.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de palyaço etkinlikleri düğünlerin vaz geçilmez bir uygulaması haline geldi. Palyaçolar sayesinde aileler çocuklarını güvenilir bir yere teslim etmiş olmanın rahatlığı ile düğün boyunca stres yaşamadan vakit geçirebiliyor.Alaşehir’de yaklaşık 10 yıldır palyaço olarak organizasyon hizmeti veren Gamze Halıcı, çocukları mutlu etmenin kendisi içinde bir moral kaynağı olduğunu belirterek; "Çocukların her biri farklı birer dünya. O küçük bedenlerin dünyalarına girebilmek ve onlarla unutulmaz birer vakit geçirebilmek için gayret sarf ediyorum. Onlarla günümüz oyunlarını değil, kendi çocukluğumun doğal, sade oyunlarını oynuyorum. Bu durum da onların çok ilgisini çekiyor. Anlaştığımız düğün veya etkinliğin başından sonuna kadar çocuklarla kaliteli vakit geçiriyoruz. Bizlerle vakit geçiren çocuklar çok mutlu olurken, aileler de çocuklarının güzel vakit geçirmesinden dolayı memnuniyet duyuyorlar" dedi.

"PALYAÇO OLMAYA BİR DOĞUM GÜNÜNDE KARAR VERDİM"

Yaklaşık 10 yıl önce arkadaşının kızının doğum gününe davet edildiğinde, doğum günü çocuğunu güldürebilmek için makyaj yaptığını ve oradaki güzel ortamın kendisini çok etkileyerek palyaço olmaya karar verdiğini belirten Gamze Halıcı; "Arkadaşımın Bade isminde kızı var ve onun doğum günü vardı. Onu mutlu edebilmek komik makyaj yaparak orada Bade ve arkadaşlarını eğlendirdim. Çok mutlu oldular. Onların mutluluğu bana tarifi imkansız pozitif bir enerji verdi. Bu gösteriyi  birkaç doğum günü etkinliğinde yaptıktan sonra çok çok eğlendiğimi ve çevremdekilerin de keyif aldığını fark ettim ve palyaço olmaya karar verdim. Organizasyon ekibi kurarak bu işi severek yapan arkadaşlarım ile birlikte çocukların kalplerine girmeye başladık. İşimiz yorucu ama çocukların kahkahaları ve bize duydukları sevgi tüm yorgunluğumuzu alıyor" dedi.

Alaşehir palyaço Alaşehir düğün Alaşehir organizasyon Alaşehir palyaço organizasyon