Özel:Emekliler Kurban Bayramında 15 bin TL ikramiye alacak

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde millet ittifakı partilileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Burada halka hitaben yaptığı konuşmada emeklilerin Kurban Bayramında 15.000 TL ikramiye alacağını söyledi. 

Partililere ve halka hitaben bir konuşma yapan Özgür Özel, hükümete sert eleştirilerde bulundu, Millet İttifakının vaatlerini sıraladı. Alaşehir'de partililere hitap eden Özel, 14 Mayıs'taki genel seçimlerde iktidara talip olduklarını ve seçimden galip çıkmaları durumunda köklü değişiklikler yapacaklarını belirterek, "Yol milletin yoludur, yol Millet İttifakı'nın yoludur iktidarımızın yoludur. Kendi üreticimizi sonuna kadar destekleyeceğiz. İktidara geldiğimizde et, süt ve peynir gibi temel gıda maddelerinde fiyatları yarı yarıya indireceğiz. İktidara gelmemiz durumunda Türkiye'de yoksulluğu bitireceğiz." dedi.

Özel, miting sonrası yaptığı paylaşımda:  "Alaşehir ilçemizde Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Başkanımız Gülgün Hasçelik, Sarıgöl İlçe Başkanımız Halil Erman Eryılmaz, milletvekili adayımız Neşe Zengin ile birlikte esnafı gezdik. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı olduğunda emekliler Kurban Bayramında 15 bin TL ikramiye alacak." dedi.




özgür özel alaşehir özgür özel sarıgöl alaşehir chp sarıgöl chp ahmet öküzcüoğlu