Ölümü Alaşehir'i Yasa Boğdu

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesinde yaklaşık 30 yıldır taksicilik yapan Mustafa Altın'ın trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmesi Alaşehirlileri yasa boğdu.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de herkesce sevilen taksi şoförü Mustafa Altın'ın ölümü şoför camiası başta olmak üzere herkesi üzdü. 

Mustafa Altın kullanmış olduğu ticari taksi ile Eşme-Alaşehir karayolu üzeri Yeşilyurt mevkii'nde karşı istikametten gelen bir araçla kafa kafaya çarpışmıştı.Çarpışma'nın etkisiyle ağır yaralanan şöför Altın, Alaşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, 7'den 70'e herkesi hüzne boğmuştu.

Yaptığımız Haber ile Hatıralarda Kalacak

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Mustafa Altın, bundan yaklaşık 8 ay önce almış olduğu lüks arabası ile haberini yapmış, haber Ulusal ve yerelde bir çok gazetede çıkmıştı. 

Almış olduğu 285 bin lira'lık aracı önünde Şubat ayında poz veren Altın, dönemin haber bültenlerine yapmış olduğu açıklamada"Lüks aracını müşterilerinin daha rahat, daha kaliteli, daha konforlu, daha güvenilir bir yolculuk yapması için aldığını" söylemişti. Şimdi ise bu haberi güzel bir anı olarak arşivlerimizde yer alacak. Mustafa Altın'ın arşivimizde yer alan haberini okumak için aşağıdaki resimlere Tıklayınız








alaşehir trafik kazası alaşehir hastane taksi mustafa altın trafik kazası taksici mustafa altın kaza mustafa altın kaza