Öldürülen Alaşehir'li 3 Arkadaş Toprağa Verildi

Alaşehir Manşet Haber - Ahmetli'de dün akşam saatlerinde 3'ü başından vurularak biri de boynu kırılarak öldürülmüş halde bulunan 4 genç arkadaştan Alaşehir'li olan 3'ü son yolculuklarına uğurlandı.

Reklam
Reklam

 

Öldürülen gençlerden 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın Kavala Camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Ahmetli'de dün akşam saatlerinde 4 gence ait ceset bulundu. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede Serkan Zangal, Ümit Zangal, Muharrem Zengin ve Neşet Dalgın'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bu kişilerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, diğer gençte ise ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı ve boynunun kırıldığı, olayda kullanılan söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edildi.

Gözyaşları İçinde Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Ölü olarak bulunan 4 gençten Alaşehir'li olan 3'ünün cenazesi bugün toprağa verildi. Ümit Zangal, Serkan Zangal ve Neşet Dalgın'ın cenazeleri Alaşehir’in Kavala Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Ailesi ve yakınlarının sinir krizi geçirdiği cenaze namazlarında duygu dolu anlar yaşanırken, ailelerin feryatları ise yürekleri dağladı.

Cenazeye, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, siyasi parti temsilcileri ile vefat eden gençlerin aile ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



alaşehir cinayet alaşehir çatışma alaşehir ahmetli cinayet alaşehir son dakika ölüm haberleri