Öküzcüoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu Alaşehir Alzheimer Hastalığı Danışma Merkezi ve Baklacı İlköğretim okulunu ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu,1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çoçuk Günü münasebetiyle İlçede bulunan Alaşehir Alzheimer Hastalığı Danışma Merkezi ve Baklacı İlköğretim okulunu ziyaret etti.

CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Öküzcüoğlu,CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz Yönetim Kurulu Üyeleri,Gençlik ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Alaşehir Alzheimer Hastalığı Danışma Merkezi ve Baklacı İlköğretim Okuluna Ziyaretlerde bulunup,yaşlılara ve çoçuklara çeşitli armağanlar hediye etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Öküzcüoğlu, Atatürk'ü belirterek,"O’nun çocuğu yoktu ama içinde bitip tükenmeyen bir çocuk sevgisi vardı. O ki dünyada bir ilki gerçekleştirerek 23 Nisan’ın ülkemizde “Çocuk Bayramı” olarak kutlanmasını sağladı.Yaşlılarımız ise başımızın tacı,gerekli saygı ve sevgiyi eksik etmemeliyiz.O'nlara her zaman güler yüz ve şevkatle yaklaşmalıyız."dedi.

ahmet öküzcüoğlu alaşehir chp