Öküzcüoğlu'ndan Örnek Davranışlar

Alaşehir Manşet Haber - 31 Mart yerel seçimlerinde Alaşehir Belediye Başkanı olarak seçilen CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, tasarruf tedbirleri kapsamında makam aracını kullanmayıp ulaşımı kendi aracı ile sağlıyor. Çiçeği burununda başkan ayrıca, maaşını üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak verecek.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, tasarruf tedbirleri kapsamında makam aracını kullanmıyor. Çiçeği burununda başkan ayrıca, maaşını üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak verecek.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüğlu, tasarruf tedbirleri kapsamında makam araçlarını kullanmıyor.Göreve başlar başlamaz ilk olarak makam arabası alışkanlığını kaldıran Öküzcüoğlu,sabah evinden belediye binasına yürüyerek geliyor ve akşam aynı şekilde mesai bitiminde evine yürüyerek gidiyor. Davetli olduğu yerlere ulaşmak için ise kendi aracını kullanan Öküzcüoğlu, Alaşehir'in mahallelerini de yine bu araç ile geziyor.

Başkanlık Maaşını Öğrencilere Burs Olarak Verecek

Başkan Öküzcüoğlu, belediye başkanlığı maaşını, 4 yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilere burs olarak verecek. Sosyal hizmetler biriminde bir birim oluşturacağını belirten Öküzcüoğlu, ekonomik durumu yetersiz öğrencilere bu birim aracılığı ile maaşını bölüştürecek.

Burs için, tıp, eczacılık, hemşirelik, öğretmenlik gibi bölümlere öncelik tanınacağını belirten Öküzcüoğlu, "Şimdi bizler onlara destek vereceğiz, eğitimlerini tamamladıktan sonra onlar da Alaşehir'imize, memleketimize hizmet versinler istiyorum" dedi.

 

alaşehir alaşehir üniversite öğrencisi burs alaşehir belediye ahmet öküzcüoğlu alaşehir olay