Öküzcüoğlu'ndan CHP'li Kadınlara Teşekkür

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de Millet İttifakının belediye başkan adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ahmet Öküzcüoğlu, sabah kahvaltısında CHP'li kadınlarla bir araya geldi.

Reklam
Reklam

 

31 Mart yerel seçimlerinde Alaşehir'de Millet İttifakının belediye başkan adayı Cumhuriyet Halk Partili Ahmet Öküzcüoğlu, CHP'li kadınlarla sabah kahvaltısında  bir araya geldi.

Kahvaltı etkinliğinin ardından partili kadın üyelere konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu," Yerel seçimler kapsamında ,mahalle mahalle,sokak sokak, cadde cadde,ev ev dolaşarak Millet İttifakı için oy isteyen siz değerli dostlarımız. Kadınlarımızın elinin deydiği için bu seçim bizim adımıza bambaşka geçiyor. Bu dokunuşta emeği geçen tüm kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Kadınlarımızın yapmış olduğu çalışmalar bize çok büyük cesaret verdi. Gittiğimiz her yerde bizlere destek vermek için hep en ön saflarda bulundular. Mahallelerimizin her sokağında, tüm evleri tek tek dolaşıp hemşehrilerimize Alaşehir'le ilgili projelerimizi anlatan, hemşehrilerimizin ellerinden tutup gözlerine bakarak bizlere destek isteyen bu kadınlarımıza ne kadar şükran duysak azdır. Sizlerin destekleriyle 31 Mart günü Âlâ Şehrimizin hikayesini hep birlikte yazacağız" diye konuştu.

Düzenlenen kahvaltı programına, CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Musal ile çok sayıda kadın kolları üyesi ve partililer katıldı.

alaşehir alaşehir millet ittifakı alaşehir chp alaşehir ahmet öküzcüoğlu