Öküzcüoğlu:"Mahallelerimizin yol sorununu tek tek çözüyoruz"

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Mahallelerimizin yol sorununu tek tek çözüyoruz. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor” dedi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerek kent merkezi, gerekse de kentin kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, ilçede yol problemi yaşayan mahalle kalmayacağını dile getirerek; "Kentimizde yol problemi yaşayan mahalle kalmayacak. Hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımız gayretle ve özveriyle devam ediyor. Kent merkezinde doğalgaz çalışmalarına bağlı olarak yapılan kazı çalışmalarının ardından yol düzenleme çalışmalarına maalesef hemen giremiyoruz. Zeminin iyice çökmesini bekliyoruz, bu da biraz zaman alıyor. Zeminin durumuna göre ekiplerimiz sırayla tüm sokaklara girecekler" dedi.

"TIKIR TIKIR ÇALIŞIYORUZ"

İlçe merkezi ile birlikte bir çok mahallede ekiplerin aralıksız olarak çalıştığını belirten Öküzcüoğlu; " Ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Örneğin, İstasyon Mahallemizin asfalt çalışmaları yapılacak alanlarda mekanik serim çalışmaları tamamlandı. Bunun yanı sıra Karadağ Mahallemizin Oluk Çukuru mevkiinde, yıllardır çözülemeyen yol sorunu için mekanik serme çalışmalarımızı bitirdik. Esentepe Mahallemizde beton yol çalışmaları ile Hacıbey Mahallemizde kanal kenarındaki çitlerin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Çeşneli Mahallemiz ile Çakırcaali Mahallelerimizde yol düzenleme çalışmalarını tamamladık. Bunların yanı sıra Evrenli Mahallemizde oyun grubu alanında bakım ve onarım çalışmaları ile Killik Mahallemizde bordür boyama çalışmalarımız bitti. Narlıdere, Üzümlü ve Tepeköy Mahallelerimizde anons sistemlerinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Dağarlar Mahallemizde ise ekiplerimiz yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehirlilere söz verdik. Tıkır tıkır çalışıyor, teker teker eksiklikleri tamamlıyoruz" dedi.

alaşehir belediyesi alaşehir yol çalışması alaşehir ahmet öküzcüoğlu alaşehir