Öküzcüoğlu, Belediyenin Borç Listesini Belediye Binasına Astırdı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, kendinden önceki belediye yönetimlerinin borç listesini açıkladı. Önceki dönemlerden borçla belediye devraldıklarını ifade eden Öküzcüoğlu, listeyi pankart yaparak belediye binasının ön cephesine astırdı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, kendinden önceki belediye yönetimlerinin borç listesini açıkladı. 122 Milyon 900 Bin 019 Lira 12 kuruş, borçla belediye devraldıklarını ifade eden Öküzcüoğlu, listeyi pankart yaparak belediye binasının ön cephesine astırdı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Alaşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Ahmet Öküzcüoğlu, kendinden önceki belediye yönetimlerinin borç listesini açıkladı. Listeyi pankart yaparak belediye binasının ön cephesine astıran Öküzcüoğlu yaptığı açıklamada, "bizler seçimden önce vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Vermiş olduğum sözlerden biri de şeffaf yönetim anlayışıydı. Bizden önceki dönemlerden kalan resmi borçları astırdık. Bundan sonra her yıl bunu yapacağız. En son 5 senenin sonunda da gelir gider tablomuzu asıp gidersek öyle gideceğiz. Tüm vatandaşlarımız ne yaptığımızı görüp değerlendirebilecek" dedi. 

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, özel bir denetim firması tarafından yapılan incelemeler sonucu toplam resmi borcun 122 milyon 900 bin lira olduğunu açıkladı.


alaşehir alaşehir ahmet Öküzcüoğlu alaşehir belediyesi