Okul Bahçesinde Tehlikeli Çukur Korkuttu.

Alaşehir Manşet Haber- Alaşehir'de bir okulun bahçesinde göçük meydana geldi. Çökmenin gece saatlerinde olması olası facianın önüne geçti.

Reklam
Reklam

Alaşehir Beşeylül İlkokulu üst bahçesinde tuvaletlerin olduğu bölümde gece saatlerinde 4 metre genişlik,2 metre derinliğinde çökme oldu. Öğrenciler ve öğretmenler okula gelince gözlerine inanamadılar. Okul Müdürü Recep Gündüz olayı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirdi. Kaymakam Abdullah Uçgun olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Belediye su işleri ekiplerini çağırdı. İncelemeler yaptırttı.

Yapılan incelemelerde, yağışlara bağlı çökme olduğu,eski foseptik çukuru ve kullanılmayan eski kanalizasyon borularının geçtiği, alan olduğu tesbit edildi. Okul bahçesinde yaşanan çukurun çevresi bariyerlerle çevrilerek, kontrol altına alındı. 

Kaymakam Abdullah Uçgun, gece saatlerinde yaşanan olay, eski kanalizasyon ve bu gün kullanılmayan alanda, ayrıca foseptik çukuru olduğu tahmin edilen bir alan. Herhangi bir olumsuzluk yok. Olay gece yaşanmış, bariyerlerle koruma altına aldık. Teknik elemanlar gerekli araştırmayı yaparak, çukur kapatılacak, dedi. 


alaşehir okul alaşehir okul göçük alaşehir göçük