Öğrencilere bilişimin geleceği ve fırsatları anlatıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine bilişim uzmanı Mete Üründü tarafından bilişimdeki fırsatlar ve geleceğin teknolojileri hakkında seminer verildi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine bilişim uzmanı Mete Üründü tarafından bilişimdeki fırsatlar ve geleceğin teknolojileri hakkında seminer verildi.

Alaşehir'de Bilişim Sektöründe faaliyet gösteren ekol.net firmasının sahibi Mete ÜRÜNDÜ, Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği, ''Bilişim Teknolojileri'' alanında konuşmacı olarak katıldı. Bilişim sektöründe yaşanan gelişmeleri, güzellikleri ve sıkıntıları anlatan Üründü, iş hayatında yaşadığı tecrübeleri liseli öğrencilerle paylaştı. Sektöre ilgi duyan liselilerin dikkatle takip ettiği program sayesinde gençler bilişim sektörünün inceliklerini öğrendi.

DEVİR MOBİL UYGULAMA DEVRİ!
2002 - 2008 yılları arasında kuyumculuk mesleğini bırakarak bilişim sektörüne atıldığını anlatan Mete Üründü, Akıllı telefonların, Tabletlerin hayatımıza girdiğini günden beri hayatımızın bir parçası olduğunu ve internet sitelerinin eski değeri kalmadığını ve bilişim sektörünün artık mobil uygulama devri ile devam ettiğini ve yeni girişimci arkadaşlara mobil uygulama konusunda daha çok bilgi edinmeleri konusunda yönlendirdi.

DOĞRU ZAMAN, DOĞRU PROJE!
Mete Üründü, Günümüzde internet ve mobil kullanımın bu kadar yaygın olduğu bir dünyada, büyük bütçeler olmadan 2 arkadaşın oturup, bir uygulama projesi ile milyonlarca kişiye ulaşabildiği fırsatlardan bahsediyorum, doğru zamanda doğru proje ile inanılmaz işler başarabilirsiniz.’’ dedi.




mete üründü alaşehir alaşehir sekine evren lisesi