O Hastanede Akşamları da Polikinlik Yapılacak

Manisa Şehir Hastanesinde Mart ayından itibaren akşamları da Polikinlik hizmeti verilecek.

Reklam
Reklam

 

Manisa Şehir Hastanesinde Mart ayından itibaren belirlenen branşlardaki polikliniklerde muayene olunabilecek. 

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka, “Hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlara vardiya polikliniği hizmeti çalışmamızda son noktaya geldik. Mart ayı itibariyle gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlar için bir kolaylık sağlayarak belirlenen branşlarda hafta içi 17.00-21.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız.

Akşamları Muayene Olunabilecek 

Uygulamaya başlayacağımız bu hizmetimizle hem gün içerisindeki polikliniklerdeki yoğunluk giderilecek hem de akşamları acil servislerdeki iş yükü azalacak ve birikimlerin önüne geçilerek vatandaşa alternatif hizmet sunacağız. Öncelikle ortopedi, kardiyoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, beyin cerrahi, çocuk cerrahi, göz hastalıkları ve KBB polikliniklerimizde hasta kabulü yapacağız” dedi.

DETAYLI BİLGİLER;

*Manisa Şehir Hastanesi Doktorları​​​​​​, 

*Manisa Şehir Hastanesi Telefonu, 

*Manisa Şehir Hastanesi Laboratuvar Sonuçları

*Manisa Şehir Hastanesi Poliklinik bilgileri için TIKLAYINIZ... 

 

 

 

manisa şehir hastanesi doktorları manisa şehir hastanesi manisa şehir hastanesi telefon manisa şehir hastanesi laboratuvar sonuçları manisa şehir hastanesi poliklinikleri