Necdet Türk, Güven Tazeledi

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Ziraat Odası Genel Kurulunda, Necdet Türk yeniden başkanlığa seçildi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Ziraat Odası'nın seçimli olağan kongresi seçimlerinde, mevcut başkan Necdet Türk, güven tazeledi. Ziraat odasının toplantı salonunda yapılan seçimlerde 87 delegenin tamamı oy kullandı. Odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Ziraat Odası'nın yapılan seçimli olağan kongresinde, odanın 21 kişilik yeni meclis ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 87 delegenin tamamının oy kullandığı genel kurulda; divan başkanlığına Gölmarmara Ziraat Odası Başkanı Erdal Ziyan seçlidi.

TÜRK; ODAMIZI ÇİFTÇİNİN 2. EVİ KONUMUNA GETİRDİK

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan mevcut başkan ve Alaşehir Ziraat Odası Başkan Adayı Necdet Türk, genel kurula hitap etti. Türk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın divan, değerli misafirler ve üretclerimizin kıymetli temslciler kongremize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Odamızın bu gün yeni meclisini ve yönetim kurulunu seçmek ve geçen dönemin muhasebesini yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Odamızı çiftçinin 2. evi konumuna getirdik. Bunu birlik ve beraberlik içersinde başaracağız. Bizler bir bütün olarak çalışmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda sizlerden destek bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum." dedi.

Başkan Türk'ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Odanın 87 delegesinin tamamının oy kullandığı seçimlerde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri seçildi.

 

alaşehir ziraat odası ziraat odası alaşehir alaşehir necdet türk