Model Uçakta Türkiye Birincisi Olduk

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir'de yapılan Okul Hava Sporları yarışmasında Türkiye birincisi oldu. O öğrenciler, Kaymakam Uçgun'a ziyarette bulundular.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Birincisi olan Model Uçak Öğrencileri Kaymakam Uçgun’u Ziyaret Etti

Alaşehir İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri geçtiğimiz günlerde Okul Hava Sporları yarışmasında Manisa il birincisi olmuşlardı. İl birincisi olan takım 26 Mayıs 2019 tarihinde Eskişehir Türkiye Şampiyonasında Manisa ve Alaşehir’i temsil ederek Erkeklerde Türkiye 1. 2. 3. 4. 5. Kızlarda Türkiye 1. 2. 4. 5. Dereceleri kazandılar. 

Alaşehir İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri yıl içerisinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan Model Uçak Kurslarına katılarak il genelinde yapılan Okul Hava sporları yarışmalarında Alaşehir İlçesini başarı ile temsil ederek İl birincisi oldular.

Alaşehir İ.M.K.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri öğretmenleri Hasan Ersin rehberliğinde 26 Mayıs 2019 tarihinde Eskişehir de düzenlenen Okul Hava Sporları Türkiye Şampiyonasına katılarak Hem İlimizi hem de Alaşehir’imizi gururla temsil ederek kazandıkları başarılarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Okul Müdürleri Necat Acar’la birlikte Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret ederek paylaştılar. 

Şampiyon öğrenciler, Başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Kaymakam Uçgun "Sanat her insanın istediği bir beceridir. Özel bir yetenek ister, emek ister, sabır ister. Öğrencilerimiz emsallerine ve geriden gelecek kardeşlerine örnek olabilecek bir başarı yakalamışlardır. Tebrik ediyorum" dedi.

alaşehir alaşehir imkb alaşehir kaymakamı alaşehir abdullah uçgun