Miniklerden Anlamlı Etkinlik

Alaşehir Manşet Haber - Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, Alaşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu 4-B sınıfı öğretmeni Erol Ak ve öğrenciler Alaşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek beraberlerindeki getirdikleri süt ve mamaları hayvanlara verdi. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikle sokak hayvanlarına ve barınakta kalan hayvanlara yiyecek verdi. Belediye veterinerleri ve hayvan barınağı yetkilileri ise öğrencilere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, öğrencilerde farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik düzenledikleri ve öğrencilerin de etkinliğe ilgi göstermesinden memnun olduklarını söyledi.

Hayvanların da canlı olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Çocuklarımızda hayvan sevgisini oluşturmak, hayvanlara karşı daha duyarlı olmak için bu günde hayvan barınağını ziyaret ettik. Sokak hayvanlarına yardım edilmesi gerektiğini öğrencilerimize öğretmek, öğrencilerimize bu bilinci aşılamak istedik. Bizi burada ağırlayan Alaşehir Belediyesi hayvan barınağı ekilerine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette öğrenciler, barınakta bulunan hayvanlara kendi harçlıkları ile aldıkları süt ve mamaları vererek, yavru hayvanları sevdi.


alaşehir mustafa beşikçioğlu ilkokulu alaşehir ilkokul