MHP Milletvekili Adayı Savaş'tan Kadir Gecesi Mesajı

MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş'tan Kadir Gecesi mesajı yayımladı.

Reklam
Reklam

“Değerli Manisalı Hemşerilerim. Mübarek Ramazan’ın bu kutlu Kadir Gecesi bereketli ve rahmani bir hazinedir bizim için. Bu gecede nur yağmuruyla, mağfiret bolluğuyla inşallah müşerref olacağız. Kuran-ı Kerim’in indiği bu mübarek geceyi duayla, şükürle, vicdan muhasebesiyle geçireceğiz.

Yüce Dinimize ızdırap verici bir şirk operasyonuyla sarsılmaktadır. Dünya’nın gözü önünde Gazze insanlık dramına sahne olmaktadır. Türkmen yurtlarında insanlık faciaları seriye bağlanmıştır. Türk-İslam alemine şiddet sarmalı, bağnazlık ve barbarlık vakaları kabus gibi çöreklenmiştir. Yüce Rabbimden Temennim Türk-İslam aleminin belini doğrultması, birlik ve bekasını kardeşlik bağlarıyla güçlendirmesidir. Türk -İslam coğrafyasını mesken tutmuş acı, kayıp ve ayrılıkların son bulması yegane dileğimdir.

Kadir Gecesi’nde baştan ayağa kendimizi gözden geçirmemiz, manevi arınma, manevi yıkanma için el açmamız elzemdir. Unutulmasın ki, Yüce Allah kullarını ihmal değil, imtihan etmektedir. Kadir Gecesi bunun için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Bu düşüncelerle aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

nurullah savaş