MHP Milletvekili Adayı Savaş'a Büyük İlgi

MHP Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Alaşehir'de esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine Alaşehir, Gölmarmara ve Soma'da devam eden MHP Manisa 2.Sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Alaşehir'de esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşların ve esnafların dile getirdiği sıkıntıların başında el yakan fiyatlar yer aldı. Bunun çözümünün yerli üretimin desteklenmesi, tarım ürünlerinin ithalatı yönünde bir düzenlemeye gidilmesinden geçtiğini belirten Savaş, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler ile bu sorunların çözüme kavuşacağını, bunu hep birlikte başaracaklarını belirtti.

Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karşısında zafere olan inancının bir kat daha arttığını,24 Haziran öncesinde ve sonrasında Alaşehir ve Manisa'nın rahata kavuşması için hız kesmeden çalışmalara devam edeceğini dile getirdi.

NURULLAH SAVAŞ SOMA MADEN ŞEHİTLİĞİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Nurullah Savaş Soma ilçe ziyaretine Soma Maden Şehitliği’nden başladı. 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma Maden Ocağı’nda yaşanan facia sonrası yaşamını yitiren 301 işçi anısına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitliği ziyaret eden Savaş’a eşi Ayçin Savaş, MHP Soma İlçe Başkanı Murat Maan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Coşkun ve partililer eşlik etti.

Şehitlik ziyareti sırasında aileler ile görüşen Milletvekili Adayı Nurullah Savaş “Bu acı hepimizin acısıdır. Bu 80 milyonun acısıdır. Rabbim kimsenin başına vermesin, acılarınızın her daim sıcak durduğunu farkındayım. Ama sizler güçlü olmalısınız ki Maden Şehitlerimiz ebediyette rahat olsunlar. Bu vesile ile tüm maden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ruhları Şad olsun.”

Daha sonra Savaş ve beraberindekiler Şehitlikte dua okuyup, mezarlara karanfil bıraktılar.

nurullah savaş