MHP Manisa milletvekili adayı Ali Uçak, gazetecilerle iftarda buluştu

Alaşehir Manşet Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Manisa’da görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Manisa'daki bir otelde düzenlenen iftara Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Ülkü Ocakları Başkanı Nazmi Akçay ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

İftar sonrası konuşan Uçak, çocukluğundan bu yana çalışma hayatının içinde olduğunu, tarımı ve çiftçinin sorunlarını çok iyi bildiğini, seçilmesi halinde çiftçi ile Ankara arasında "köprü" vazifesini üstlenerek, önemli bir görevi yerine getirmek istediğini söyledi.

Uçak, şunları kaydetti:
"Manisa tarımı daha da geliştirilebilir. Örtü altı seracılığı geliştirebiliriz. Üzümü daha da değerli hale getirebiliriz. Derdimiz bu. Manisa'nın tarımı temsil edecek bir vekile ihtiyacı var. Bütün vekillere ve vekil adaylarına saygım sonsuz ancak tarım alanında hepsiyle tartışmaya hazırım. Seracılığı ön plana çıkaracağız. Alaşehir'de sıcak su kaynakları var. Bu kaynaklar seralarda değerlendirilebilir. Dolu yağınca üzümcü zarar görüyor. Örtü altı sistemlerini geliştirmemiz lazım. Pahalı bir sistem ancak en azından uygun maliyetli krediler çıkarılabilir."

Uçak, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı

ali uçak manisa mhp manisa mhp milletvekili ali uçak